2777
2789

خیلی وقت بود بهشون فکر نمی کردم ولی یهو یادم افتاد باهام چه کارا که نکردن!

خودشون دختر مجرد دارن دلشون میخواد خانواده شوهرش بهش اینجوری ظلم کنه؟؟؟

فقط سپردم به خدا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا از این خاطرات تلخ داریم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

شما بااین انرژی منفی تااخرشب حالت گرفته میشه ولی اونا خوش وخرم به زندگیشون میرسن..انصافه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اول صبحی ببخش

البته با بخشش گذشته درست نمیشه

اما روزهای خوب آینده با آرامش همراه میشن

ولی اگه نتونی از ته دل ببخشی چی میشه؟
هیچی مثه یه بار اضافی باید با خودت حمل کنی و سختی بار میمونه روی دوش ت

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

دوست ندارم براكسي بد بخوام ولي خواهرشوهرمن كه همش مادرشوهر ما عليه من پر ميكرد و....

هميشه هم ميگفتم خودش دختر داره خدايا سپردم دست خودت

دامادي خدا بهش داد كه بدون اجازشون ابم نميخوره خو نوادشم  ساكت ومظلوم

از خدا بخواین که بهتون آرامش بده. و یه جوری سعی کنید از فکرش فرار کنید. من زمانی که فرار از حس و فکرای منفی رو بلد نبودم حسابی داغون شدم. جوری که کارم به تزریق کورتون کشید...

دیگه توبه کردم از یادآوری این حرفها و کاراشون واسه قبل ازدواجم

خواهرانه ازتون میخوام که به فکر خودتون باشین. گذشته دیگه گذشته ، به فکر سلامتی الانتون باشین 💚