2777
2789

سلام.

شنبه تولد پسر کوچیکه ام بود.

معلم مهد پسرم یک ماه قبل اعلام کرد9^9جشن پایان کتاب میشه باید کیک وکادو و... بگیرین منم ازدهنم در رفت گفتم اء تولد پسر کوچیکه منم هست خلاصه مامان ها گفتن تو کیک بخر پس منم قبول کردم گفتم فقط باید کادو بدین ها خخخ گذشت تااینکه معلمشون گفت بعده 7/8جلسه ای که جشن الفبا از9/9میشه12/9منم گفتم من قهرم خانوم... من میخاستم بترکونم اینجا رو اونم جامعه القران و... دیگه ترم بعدم ثبتنام نمیکنم اصرار نکنید ازاونجایی که قرار بود فقط به اسم پسر کوچیکه باشه اما به کام بزرگه وگرنه تیکه بزرگمون گوشمون بود،همکلاسی های اونم بود وقرار گزاشتیم من علاوه برکیک یک کادو برای امیرعلی پسربزرگم ازطرف مامان هابدم که اون ها برای کوچیکه کادو بیارن،خلاصه گفتن 9/9کنسله بعد یکی از مامان ها گفت خونه ات بگیر منم گفتم فکر خوبیه البته اون یکی مامانم گفت به شرطی که باز شوهرت تو خرج نندازی مولودی وروضه هات نیومدم تولدش میام اومدم خونه مشورت وگفتیم باشه جلسه بعد که رفتم ببینم بقیه 12/13مامانم قبول میکنن یکی گفت راهم نسبت به شما دوره و یکی گفت همسرم دیر میاد همون 9/9بگیر زنگ چاشت بچه ها همه هم هستیم تو هم که کلا رقص و... نداری ازطرفی پسربچه هام 5/6سال دارن اکثرا درست نمیدونیم گفتیم خب خلاصه تصویب شد شنبه هفته بعد با یکی از مامان هام هماهنگ کردم که کیک جشن قبلی رو گرفته بود زحمتش بکشه بیاره 

..... هستین بگم بقیه رو؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان