2777
2789

خیلی تو گفتم تو تاپیکا 

ولی فقط اینو بگم که تو قانون جذب رها کردن مهم تره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

رشته ودانشگاه

پول

لباس

خیلی چیزا

حتی پیتزا😀

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

احساس میکنم رشته ای ک دوست داشتمو باقانون جذب جذبش کردم....خیلیا اینو قبول ندارن ومیگن وجود نداره امامن جدیدا باافکار مثبت درتلاشم به کسی ک به اون علاقه دارم برسم نمیدونم چقدرمیتونم موفق بشم

میشه بیشترتوضیح بدی عزیزم

ینی اینکه وقتی به چیزی فک میکنی که جذبش کنی 

بعدش  رهاش کن دیگ بهش فک نکن 

قانون جذب میگه باید فک کنی اون چیزو همین الان داری 

شما وقتی چیزیو داشته باشی هی بهش توجه می کنی ؟

هی بهش فک میکنی ؟

ادم به داشته هاش که هییی فکر نمیکنه 

اگ هم فک کنه با حس خوب فک میکنه 

فقط از بودنش لذت میبره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

من شغلم رو جذب کردم با چند تا چیز کوچیک

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ینی اینکه وقتی به چیزی فک میکنی که جذبش کنی  بعدش  رهاش کن دیگ بهش فک نکن  قانون جذ ...

مثلایه رابطع تموم شده من میخوام اون باقانون جذب برگرده همش میگم اون برمیگرده وتصورمیکنم ک اون برگشته یه جورایی هرشب این اشتباهه یعنی؟