2777
2789
مثلایه رابطع تموم شده من میخوام اون باقانون جذب برگرده همش میگم اون برمیگرده وتصورمیکنم ک اون برگشته ...

نه اشتباه نیس 

نکته اولی که باید بدونی اینه که 

خوش باش که هر که راز داند  داند که خوشی خوشی کشاند 

ینی تا زمانی که خوشحال نباشی چیزای خوبو جذب نمی کنی 

دو شکر گزار باش به خاطر روابطت 

سه چن شب بهش فک کن و شبای دیگ کلااا بیخیالش شو 

ببین فک کن اون پسر باشع کنارت 

به چی فک میکنی هی ؟

به همون فک کن و بعد چن شب رهاش کن 

تمام 

بهش فک نکن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فک کردی؟

اره دوسش داشتم و با اینکه احتمال ازدواجمون صفر درصد بود همش به زندگی باهاش فکرمیکردم ساعتها

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اره دوسش داشتم و با اینکه احتمال ازدواجمون صفر درصد بود همش به زندگی باهاش فکرمیکردم ساعتها

ب منم میگن احتمالش صفره ک باهم باشید....نمیدونم فال قهوه چقدردرست میتونه باشه اما توی فال بهم گفت توی تقدیرهم نیستید ویه تایم کوتاهی دوباره باهم اوکی میشین