2821
2789
عنوان

سادیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 126 پست
بهشم میگم یا بهم اعتماد داری زندگی میکنیم یا نداری و غلط میکنی با یه زن خراب زندگی میکنی

دقیقا همینطوره...حق انسانی توئه و از حق و حقوق طبیعیت نگذر...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
همشون حق ب جانبن فقر فرهنگی شدیدی دارن هیچکدوم حتی درک حریم شخصی ندارن .از نظر اونا عروس یه کلفت اما ...

ما بابلیا یه ضرب المثل داریم که میگه 

شِه جان ره چنگ هَیر و بور 

یعنی جونتو بگیر و فرار کن... 

انا اول تموم تلاشتو بکن ... تو همسن منی .. سنی نداری اخه... حق و حقوقتو تا قرون اخر ازشون بگیر...

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خواهرش همکلاسی بودم واقعا شرایطم سخت شده یه طرف خودش سخت میگیره یه طرف خانوادش اذیت میکنن

خانوادش چرا چیکار میکنن مگه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
همشون حق ب جانبن فقر فرهنگی شدیدی دارن هیچکدوم حتی درک حریم شخصی ندارن .از نظر اونا عروس یه کلفت اما ...

یعنی ازتو و عروس کار میکشن

اون دختر که دوستت بوده الان خواهرشوهرت چطور چجوره رفتارش

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
ازدواج کرده اون بیشتر از همه دخالت میکنه 

اونم به چشم کلفت میبینه و کار میکشخ بعنی!

اونم به چشم کلفت میبینه و کار میکشخ بعنی!

هر روز میاد خونه مامانش هر وقتم میبینه میگ چرا نمیای خونه مامان و یه جارو بزنی چی میش مگه اونم تنهاست ..مادرشوهرمم ۴۱سالشه تازه بینیشو عمل کرده

۲۱سالمه ..انروز نرفتم خونه مامانشو تمیز کنم میدونم دعوای بزرگترمون اونجاست

خواهرشوهری کسی نداری بره تمیز کنه

چرا تو

هر روز میاد خونه مامانش هر وقتم میبینه میگ چرا نمیای خونه مامان و یه جارو بزنی چی میش مگه اونم تنهاس ...

بگو برو ننتو جمع کن با این سنو سال

ببین خودشون هرزن فک میکنن همه مثل خودشونن

واااای دارم منفجر میشم 

هر روز میاد خونه مامانش هر وقتم میبینه میگ چرا نمیای خونه مامان و یه جارو بزنی چی میش مگه اونم تنهاس ...

بگو خو خودت بزن هر روز میای!

وقتی میاد اونجا حتما.پذیرایی و ظرف و..با تو!