2821
2789
عنوان

سادیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیز یا درستش کن با خودت رو نجات بده قبل از اینکع به هزار تا بیماری دچار بشی . اصلا باهاش ح ...

دلم برای خانوادم تنگ شده بخدا باهاش قهر باشم اصلا نمیذاره برم اصلا

واقعا مادرشوهرتون از اینکه همسرتون انقدر ازارت میده چه سودی نصیبش میشه؟؟ خواهر شوهری .. برادر شوهری که شوهرت ازشون حساب ببره .. کسیو نداری که صحبت کنی باهاشون ...؟؟؟؟؟ حداقل اونا یکم کمکت کنن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
واقعا مادرشوهرتون از اینکه همسرتون انقدر ازارت میده چه سودی نصیبش میشه؟؟ خواهر شوهری .. برادر شوهری ...

همشون حق ب جانبن فقر فرهنگی شدیدی دارن هیچکدوم حتی درک حریم شخصی ندارن .از نظر اونا عروس یه کلفت اماده خدمته ک نباید بخدره بپوشه و بیرون بره 

دلم برای خانوادم تنگ شده بخدا باهاش قهر باشم اصلا نمیذاره برم اصلا

پی همه چیز رو به تنت بمال 

قوی و محکم برخورد کن .وقتی التماس میکنی اون داره پاداش رفتارش رو میگیره .پس نزاره به هدفش برسه .اثلا محل نزار بهش اصلا تا بیفته به گ و ه خوری 

بعد بگو فقط روانپزشک 

مشاور هم نه اول روانپزشک بعد مشاوره چون کمک دارویی میخواد

از دوست داشتن زیاده

تورو خدا با این حرفا در حق خودتون ظلم نکنید..اینو به فرزندای آیندتون دیکته نکنید..یه رابطه سالم اصول داره و شرط اولش اعتماده..اگر اعتماد نیست ادامه رابطه چه ارزشی داره؟نمیشه که یکی رو بخوای ولی بهش بی اعتماد باشی...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
تورو خدا با این حرفا در حق خودتون ظلم نکنید..اینو به فرزندای آیندتون دیکته نکنید..یه رابطه سالم اصول ...

بهشم میگم یا بهم اعتماد داری زندگی میکنیم یا نداری و غلط میکنی با یه زن خراب زندگی میکنی