2777
2789
عنوان

بنظرتون انفولانزا گرفتم؟؟؟؟ 😲😲

799 بازدید | 73 پست

سلام باردارم 14 هفته از دوروز پیش کمرد درد و پادرد و پهلو درد دارم فکر میکردم طبیعیه امشب سردرد هم گرفتم اخبار و دیدم شک کردم که نکنه علائم انفولانزا باشه بنظرتون توهمه ؟

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۴ هفته ام دقیقا همین علاعم الان دارم 

ای بابا ول کنا نترس بدن درد تو هفته های ما طبیعی 

آنفولانزا علاعم اصلی دیگش سرفه و اینا مثل سرماخوردگی 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
منم ۱۴ هفته ام دقیقا همین علاعم الان دارم  ای بابا ول کنا نترس بدن درد تو هفته های ما طبیعی&nb ...

یه بار سقط داشتم خیلی میترسم تا به دنیا اومدنش کلی استرس باید تحمل کنم,,خدا کنه نباشه میگن دوتا خانم باردار تو هرمزگان مبتلا شدن فوت شدن

این انفولانزا جریانش چیه انگار خیلی جدیه😥خدا بداد برسه

اره بابا خیلی خطرناکه 58 نفر و کشته میگن مرغ نخرید فعلا 

منم یا اینکه هیچ کار سنگینی انجام ندادم امروز پشت شونه هام و گردنم عجیب گرفته و درد میکنه یکمم گاگلو ...

😲😲😲آییی حالم از مریضی و دکتر به هم میخوره انشالله هیچ کدوم مبتلا نشیم

یه بار سقط داشتم خیلی میترسم تا به دنیا اومدنش کلی استرس باید تحمل کنم,,خدا کنه نباشه میگن دوتا خانم ...

عزیزم انشالله که چیزی نیس . به شوهرت بگو شلغم بخره لیمو شیرین و پرتقال هم بخوره همش بخور عالین مخصوصا شلغم خودت هم اصلا بیرون نرو وقتی کاری نداری نیاری نیس اگر خیلی اورژانسی کار داشتی مجبور شدی بدی بیرون ماسک بزن و از دستکش استفاده کن با کسی سعی کن تماس نداشته باشی . آنفولانزا فقط در صورت تماس گرفته میشه بیرون نری دچارش نمی شی 

استرس تو بارداری ام که تا دلت بخواد طبیعی منم خیلی همش استرس همه چیو دارم خدا کمک مون کنه انشالله 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁