2789
عنوان

بسه دیگه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست
ناراحت نباش عزیزم اینجا مجازیه آره قبول دارم بعضی روزا واقعا کلافه میشه آدم اینجا پراز انرژی منفیه و ...

راست میگه ازین گذشته این سایت بیشتر آمار داره تا پیکای پربازدید نشون فرهنگ و طرز فکر ماست آدم ی وقتایی بابت اینهمه فقر فرهنگی نمیدونه سر به کدوم بیابون بزاره

دندان پزشک آینده
عزیز خیلیا کسی رو تدارن و مجبورن بیان اینجا درد دل کنن 

واقعا چه لزومی داره بیان اینجا از بدبختیاشون بگن خیلی دلشون پره رو یه کاغذ بنویسن بعدم آتیش بزنن بعضیا دیگه زیاده روی میکنن روح و روان بقیه رو بهم میریزن

دندان پزشک آینده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞

گلم واسه اون تاپیکت که ازم خواستی گزارش بزنم گزارش زدم ترکید  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
واقعا چه لزومی داره بیان اینجا از بدبختیاشون بگن خیلی دلشون پره رو یه کاغذ بنویسن بعدم آتیش بزنن بعض ...

میخان حرف بزنن. 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
گلم واسه اون تاپیکت که ازم خواستی گزارش بزنم گزارش زدم ترکید    

عه ترکید؟مررررررررسی 😘😘😘😘😘😘😘

جبران میکنم برات بوووووووووووووووس❤

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
عه ترکید؟مررررررررسی 😘😘😘😘😘😘😘 جبران میکنم برات بوووووووووووووووس❤

کاری نکردم گلم ماچ بهت دوست جونم      

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
هیچکس نمیتونه غم بززگ یه مادرو واسه مریضیه بچش درک کنه و بهش میگه کولی بازی 

ای کاش راحت قضاوت نکنیم

من در مورد اون مادر تاپیک نزدم خانم محترم

انگار فقط همون یک تاپیکه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
میخان حرف بزنن.  

چند وقت پیش یک نفر تاپیک زده بود خواهر شوهرمو زدم دلم خنک شد😐یا مثلاً آرایش کردم شوهرم دعوام کرد بچه های جاریم همش خونه منن اعصابم خورده دلم نمیخواد برم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرم عکس بچمو بدون اجازه گذاشته پروفایلش شوهرم با جاریم گرم میگیره شوهرم امتحان کردم پا داد بنظر شما که خانم فهمیده و با شخصیتی هستین این موضوع ها ارزش حرف زدن دارن اصلا کمکی میکنن به طرف؟؟؟

دندان پزشک آینده
عزیز خیلیا کسی رو تدارن و مجبورن بیان اینجا درد دل کنن 

ولی ن این ک بگن وااااای آنفلوآنزا اومده چکار کنیم

خب تا قبلش چکار میکردی سرما نخوری حالا هم همون کارو بکن

یا زنه تاپیک زده من و شوهرم طلاق نگرفتیم من برا خودم شوهر جدا دارم اون با ی زن دیگه اس

آخه اینا چیه... 

نمیدونم شاید منم جای اون ها بودم این تاپیک هارو میزدم ولی امشب هیچ رقمه اعصاب ندارم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ای کاش راحت قضاوت نکنیم من در مورد اون مادر تاپیک نزدم خانم محترم انگار فقط همون یک تاپیکه

استارتر عزیزم حرص نخور خب بیا خودت شروع کن انرژی مثبت بفرست حال همه روعوض کن گلم تواین شرایط میدونم سخته وحال هیچکس خوب نیست اینروزا هیچکس..

خب منتظریم انرژی مثبت شمارو دریافت کنیم .چی هست انرژی مثبتتون؟

قراری داشتیم ک من انرژی مثبت بدم؟ 

تاپیک هامم نگاه کنید همه اش سوال درمورد بچه مه

هدفی در زمینه شاد کردن ملت ندارم

ولی میتونم از این حجم سیاهی اعتراص کنم

هممون باید تلاش کنیم فضای سایت ازین حالت در بیاد

بسم الله بفرستید انرژی مثبت هارو..

استارتر عزیزم حرص نخور خب بیا خودت شروع کن انرژی مثبت بفرست حال همه روعوض کن گلم تواین شرایط میدونم ...

حال همه خوبه

کجا حالمون بده؟ 

امشب از دست خودم عصبی ام

حال هیچی ندارم

از خودم بدم میاد

حال همه خوبه کجا حالمون بده؟  امشب از دست خودم عصبی ام حال هیچی ندارم از خودم بدم میاد

خب اگر حال همه خوبه شما چرا حالت بده دختر خوب؟