2789
عنوان

بسه دیگه😐

239 بازدید | 32 پست

امروز مدرسه ها تعطیل بود

منم استراحت مطلق موندم خونه

از زور بیکاری پای گوشی

از زور بی نتی و تلگرام فقط پای نی نی سایت

حوصله کتابم نداشتم

فقط پر از خیانت و بیماری و وقیح و... 

توهین و... 

تازه من عادت دارم تو تاپیک های خیانت نمیرم. 

واسه ی آنفلوآنزا اندازه ی سوگ واقعی اشک میریزن و کولی بازی درمیارن

برا ی چیز دیگه فلان

میدونم شاید برا شما مهم باشه

من یکی ک خسته شدم امروز از اینجا

حوصله مو سر برد

پر از انرژی منفی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب نیا عزیز، مجبوری مگه

کلی اولش توصیح دادم ک از بیکاری اینجام

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بیا تاپیک های منو لبین رو حیت بره بالا😂😍

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
کجایی که هنوز بی نتی

اصفهان

نتم همراه اوله

فک کنم ایرانسلا وصلن

ناراحت نباش عزیزم اینجا مجازیه آره قبول دارم بعضی روزا واقعا کلافه میشه آدم اینجا پراز انرژی منفیه ولی به دل نگیر

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌