2777
2789

من 9 ماه بارداری فقط اصرار به زایمان طبیعی داشتم. کلی براش کلاس رفتم. اما 4،5 ساعتی که درد کشیدم فهمیدم خییییلی تحمل دردم پایینه دعا دعا میکردم حداقل سزارین بشم که انقدر درد نکشم. ولی از عمل جراحی هم بشدت می ترسیدم خلاصه 6 صبح ی پرستار مهربون اومد بالا سرم برام سوند زد گفت پاشو بریم سزارین.

تو اتاق عمل از ترس میلرزدیم اما پرسنلش مهربون بودن و بهم انرزی میدادن. ی پرده جلوم وصل کردن شروع کردن به کار

ی ربع بعدش صدای گریه نی نی رو شنیدم   

5 دیقا بعد بردنم بخش و شکممو فشار دادن که چیزی نفهمیدم بعدش بردنم پیش نینی

خیلی خوب بود به اون اندازه ای که فکر میکردم ترسناک نبود

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تبریز اولی اصلا استرس نداشتم 

عزيزم دكتر كيه؟؟چقدر ازت ميگيره؟هزينه بيمارست چند ميشه با بيمه

منم تبريزم سزارين ميخوام ايشالا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من تو شمس پارسال 3800 دادم

دكتر چقدر گرفت ؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

هیچی شما باردار شدی؟

بله عزيزم من بشدت وحشت دارم از طبيعي ميخوام سزارين كنم اونم شميدم دكتر تو مطب هزينه عمل ميگيره يكي هم هزينه بيمارستان

نچه هفته سن؟ مگر تازه عروسی نکرده بودی شما؟

درسته عزيزم ذقيقا چهار ماهه عروسي كردم

سه هفتم 

2827
2791
2779
2792