2777
2789
عنوان

تنها تو خونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 38 پست
چرا مراقب خودت نیستی ای بابا به فکر بچتم باش

انقد ک‌ عجولم😥 گفتم‌چطور تا غروب وایسم شوهرم بیاد یکم از وسیله هاشو خواستم بچینم الان فقط میگم خدایا غلط کردم😢

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا من دو سال و خورده اس وضعیتم اینه ماهی یه بار گریه میکنم و به شوهرم میگم پوکیدم تو این خونه. ...

دیگه بیرون ک میرین😑😑

من ۱ سال و خرده ایه ک عروسی کردم 

وسطای عقد درس و دانشگاهو ول کردم ☹☹ک واقعا اشتباه بود 

بعد ک عروسی کردیم اوایل دیگه باشگاه و استخر گذاشتم کنار چون وقتم با کارای خونه پر میشد 

بعد یه مدت که همه چی دستم اومد و دیدم حوصلم سر میره 

دوباره باشگاه و استخر شروع کردم رمان میخونم با دوستام دورهمی میزاریم هفته ای ۱ بار 

با خانوما مجلس زنونه داریم ماهیی ۱ بار تو تالار که این واقعا عالیه روحیه آدمو عوض میکنه 

بیرون میریم 

تو هم اینکارارو بکن 

یا حوصلم سر میره میریم جنگلی دریایی

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
انقد ک‌ عجولم😥 گفتم‌چطور تا غروب وایسم شوهرم بیاد یکم از وسیله هاشو خواستم بچینم الان فقط میگم خدای ...

دراز بکش استراحت کن اگه خیلی اذیتی ب شوهرت بگو برین دکتر خدایی نکرده بچت اذیت نشه یه وقت

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
دیگه بیرون ک میرین😑😑 من ۱ سال و خرده ایه ک عروسی کردم  وسطای عقد درس و دانشگاهو ول کردم ☹☹ک ...

شوهرم بددله من صبح تا شب تو خونه ام

یه روزایی هم میرم خونه مامانم که اونجام صبح تا شب تو خونه ام باز

بیرون هرازگاهی با هم میریم.. شوهرم تایم کاریش زیاده.. بیرون رفتنی هم زیاد کوفتم کرده ترجیح میدم نریم اصلا

من حس میکنم زندانی ام تو خونه... هعی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دراز بکش استراحت کن اگه خیلی اذیتی ب شوهرت بگو برین دکتر خدایی نکرده بچت اذیت نشه یه وقت

فعلا درازکشیدم یکم کمرم بهتر شد دعا کن ایشالا ک‌چیزی نشه😞 مرسی گلم🌹

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
شوهرم بددله من صبح تا شب تو خونه ام یا روزایی هم میرم خونه مامانم که اونجام صبح تا شب تو خونه ام با ...

😔😔😔عزیزم خیلی ناراح شدم برات 

فعلا درازکشیدم یکم کمرم بهتر شد دعا کن ایشالا ک‌چیزی نشه😞 مرسی گلم🌹

ایشالا عزیزم💜💜