2777
2789
عنوان

درد ودل

251 بازدید | 23 پست

دوستان من یه خواهر دارم از من چند سال بزرگتر هست خیلی زیاد دوسش دارم مامان و بابام رو هم  خیلی دوس دارم خواهرم خواستگار زیادی داشت ولی با یه فردی دوست بود که معتاد بود و تمام خواستگارها رو رد میکرد به منم میگفت ازدواج خوب نیست بهتر هر دو مجرد بمونیم منم نصیحت میکردم که نه ازدواج کنیم و اینا منم چندتا خواستگار داشتم که رد کردم بعد از چند سال یبار عموم خواهرم رو با اون فرد معتاد تو خیابون میبینه و اون فرار میکنه خواهرم رو تنها میذاره و عموم خواهرم رو دعوا کرد و گفت اگه اون میخاست تو این هشت سال می اومد و اینا اون موقع فهمیدم خواهرم منتظر ایشون بوده عموم اومد به بابام گفت و اینا توی فامیل آبرومون رفت و یکی دوماه با سختی گذشت که بابام از خواهرم قول گرفت و بخشیدش و اجازه داد بره بیرون خواهرم خیلی به پسره التماس میکرد و اینا ولی مسره تو اون زمان با یه دختر عقد کرد هر از گاهی احساس میکنم از قبل حرف عقدش بوده داییم هم از به طرف رفت با برادر پسر حرف زد که دیگه دور خواهرزاده من نیاد و فهمیدیم که این آقا هر روز پول یکبار موادش رو از خواهرم میگرفت خواهرم شهریه دانشگاشو زیاد میگفته و از بابام زیاد میگرفته و میداده به ایشون بعد از چند ماه دوباره خواهرم خواستگار داشت که نه گفت مامانم حتی به پاش افتاد که بیا بریم مشاور داری خودتو بدبخت میکنی قبول نکرد و بعد از یه سال من خواستگار داشتم و به خواهرم گفتم گفت تو منتظر من نباش ازدواج کن الان ها هر وقت میام خونه مامانم دلم به حال مامانم میسوزه و همچنین بابام با اینکه خواهرم رو خیلی دوسش دارم و تمام این مدت دلداریش دادم و اینا بیچاره مامانم یه حرف میگه گریه و زاری اینا میکنه بابام خیلی شکسته شده هر از گاهی از خواهرم بدم میاد که چرا انقدر آزار داده اینا رو 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خواهرم خیلی از پدر مادرم توقع زیادی داره والله پول جیبی در حد توان میدن ولی همیشه میگه به من نمیدن و برا من نمیخرن درحالی که تمام نیازهاشو شهریه دانشگاهشو میدن و پول جیبی هم میدن همیشه از پول اونا کتاب میخره به من میگه خودم با پول خودم گرفتم خودشم شاغل نیست و من وقتی از مامانم مبپرسم میگه ما دادیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا... الان چند سالشه.. هنوز منتظره اون آقای معتاده؟ دستی دستی زندگیشو داره تباه میکنه. به زور ب ...

نه اون آقا الان بچه هم داره هر چند هنوز هم معتاده ولی موادش رو کم کرده

خواهرم خیلی از پدر مادرم توقع زیادی داره والله پول جیبی در حد توان میدن ولی همیشه میگه به من نمیدن و ...

بش بگو وقتی شاغل نیستی پول خودت نیست...زحمت ک نکشیدی

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یعنی عشق میگن ادمو کور میکنه راسته خواهرتم گناهی ندارها ولی نمیفهمه اشتباه بزرگی میکرده اگه ادامه میداده ما هم ی موردش توو خانوداه داریم هرچی میگیم این پسره داغونه ب دردت نمیخوره گوش نمیده 

بش بگو وقتی شاغل نیستی پول خودت نیست...زحمت ک نکشیدی

دلشو نمیشکنم 

یعنی عشق میگن ادمو کور میکنه راسته خواهرتم گناهی ندارها ولی نمیفهمه اشتباه بزرگی میکرده اگه ادامه می ...

خیلی سخته

تو کار خونه به مامانم کمک میکنه کلی دعوا میکنه چرا کثیف گردن مامانم میگه بذار خودم انجام میدم میگه نه مامانم حتی از دست کار خونه نمیتونه بیاد خونه من یا جایی میره میگه الان خواهرت برگشتنی بهم ناراحت میشه که رفتی کار خونه افتاده گردن من

اسی این ک مجبورش کنید ب ازدواج درست نیست بذارید خودش هر وقت خواست ب ازدواج فکنه خداروشکر شر اون کم ش ...

نه واسه ازدواج دیگه مجبورش نمیکنن حتی دیگه اصلا خواستگار نداره ولی تو خونه خیلی اذیت میکنه مثلا نصف شب میبینه پنیر تو یخچال نیست میگه باید برن بخرن