2777
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
خواهرت هنوز بهش فک میکنه؟ الان خواهرت سنش از ازدواج گذشته؟ 

نه عزیزم سی سالشه آره فکر میکنه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز سنی نداره. حتما ببریدش پیش مشاور حتی به زور.. حیفه داره خودشو حروم میکنه. واقعا از این تاپیک ...

مرسی عزیزم فداتشم آره خیلی سعی میکنیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

عزیزم...خواهرتون حتما باید مشاوره بره...این رفتار و اخلاق و البته منطق و تفکر...اصلاحش در توانه شما نیست...نمیخوام بی رحم باشم...ولی خواهرتون بی فکر...بی منطق...خودخواه...بی پروا...و خیلی چیزها هست که شما نمیتونین...اونها رو درمان کنید...باید حتما پیشه مشاوره بره...یا حداقل...اگر قبول نمیکنه...خودتون یا پدر و مادرتون برن...تا بتونن...نحوه برخورد و اصلاح خواهرتون رو یاد بگیرن...تا شاید فرجی بشه...و بتونه در ادامه زندگی رو به خودش و البته شما و پدر و مادرتون زهر نکنه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
حق داری ..مطمعنن منم بود ساکت میشدم..باش حرف بزن..یجور ک بعقل بیاد ..

حرف اونقدر زدیم که نگو توکل بخدا دیگه همه چی مونده بخدا که به اشکهای منو مادرم و پدرم رحم کنه من بخاطر خاطر خواهرم اشکهای پدرم رو دیدم گفت با آبروم بازی کردی حرفهایی شنید که کمرش شکست

هنوز سنی نداره تو این دوره زمونه 40 سالگیم ازدواج میکنند فکر کنم خواهرت فکر میکنه دیگه نمی تونه ازدواج کنه و برای همیشه تنها می مونه برای همین همش داره بهونه میگیره شما و مادرتون باید دلگرمش کنید و راضیش کنید تا بره پیش یه روانشناس تا حالش بهتر بشه

عزیزم...خواهرتون حتما باید مشاوره بره...این رفتار و اخلاق و البته منطق و تفکر...اصلاحش در توانه شما ...

مرسی گلم آره باید اینبار ما بریم 

هنوز سنی نداره تو این دوره زمونه 40 سالگیم ازدواج میکنند فکر کنم خواهرت فکر میکنه دیگه نمی تونه ازدو ...

مدیی گلم آره باید بره خدا خودش کمک کنه