2777
2789
عنوان

از همتون یه خواهشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست
الهم اشف کل مریض#  

ممنون؛ خدا خیرتون بده🌹

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
باشه عزیزم منم واسشون یک حمد میخونم و سه تا صلوات 

ممنون عزیزم؛ خدا خیرتون بده🌹

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان الله زودتر شفا پیدا کنند

چهل روز خوندن زیارت عاشورا خیلییییییی مجرب

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
ده تا ام من یجیب خوندم الهی خدا شفاشون بده🤲

ممنون عزیزم؛ ان شاءالله؛ خدا خیرتون بده🌹

صلوات فرستادم ویه حمد میخونم واسشون انشاالله بحق حسین شهید شفا  بگیرن

ممنون عزیزم؛ ان شاءالله، عاقبت بخیر بشین الهی🌹

سلام عزیزم حتما ان شاالله به زودی سلامتیشونو به دست بیارن

ممنون عزیز؛ ان شاءالله؛ خدا خیرتون بده الهی🌹

۷تا حمد میخونم

ممنون عزیز؛ عاقبت بخیر بشین الهی🌹

ان الله زودتر شفا پیدا کنند چهل روز خوندن زیارت عاشورا خیلییییییی مجرب

ممنون عزیز، ان شاءالله؛ خدا خیرتون بده🌹

ممنون بابت راهنمایتون🌹

انشالله خدا شفاشون بده، هم ایشون رو و هم مادر من که 13 سال بیماره، و همه ی مریضارو، از خدا میخوام هی ...

ان شاءالله عزیزم؛ برا مادرتون ۷تا حمد میخونم ان شاءالله به حق آقا امام زمان سلامتیشونو بدست میارن؛ خدا همه بیمارای دنیا رو رخت عافیت تن کنه؛ آمین🌹

ممنون عزیز، ان شاءالله؛ خدا خیرتون بده🌹 ممنون بابت راهنمایتون🌹

خواهش میکنم

حتما بخون

خیلی مجرب

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

سلام

خدا انشاله کمک کنه و هر چه زودتر بهبود پیدا کنن

شما داخل پستی .جواب منو داده بودین اما چون اون پست ترکید.من نتونستم مشاهده کنم.برام جالب بود که میخواستم بدونم شما چه پاسخی داده بودید

سلام خدا انشاله کمک کنه و هر چه زودتر بهبود پیدا کنن شما داخل پستی .جواب منو داده بودین اما چون او ...

عرض کردم بهتر بود قبل قضاوت سوال میکردین کانالی که مطرح شده بود ۲ تا کانال وجود داشت یکی مختص افغانها یکی هم مختص ایرانیها در واقع تیتر هر کانال گفته بود نمیدونم چرا بین اونهمه فقط شما بد برداشت کردین و قضاوت کردین