خودت چرا پيش قدم نميشى مردا گاهى ميخوان اينو امتحان كنن كه اگه اونا پيشنهاد ندن، زن ها ميان جلو يا ...
وقتی اینجوری بی تفاوته منم خودمو بی تفاوت نشون میدم،بعدش من زیاد میل جنسی ندارم ولی با شناختی ک ازش دارم که هفته ای دو سه بار رابطه داشت تو این ۶سال ولی الان دو هفته اصلا سراغم نمیاد
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شوهر من ۱سال ونیم باهام رابطه نداشت درست بعد زایمانم تو این مدت انقد گریه کردم تنهایی ولی اصلن به رو ...
دعانویسه تلفنی جواب میده
بهم شمارش بدی؟
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خب اینبارم تو پیشنهاد بده.چی میشه؟ شاید درگیری دهنی شدیدی داره.فکرش خستس.مردا خیلی دوست دارن که زنشو ...
این دفعه رو میخواستم ببینم خودش پا پیش میزاره مشکل اینه که بهش مشکوکم و میخوام تستش کنم تا کی تحمل می کنه و سراغم نماد ،دنبال راهی هستم ک مچش بگیرم نمیدونم چکار کنم
خب مچشو بگیری بعد چیکار میکنی؟ حتما ولش میکنی و این حرفا اره؟
اصلا نمیتونم تو جهل بمونم دوست دارم واقعیت بفهمم اگه خیانت باشه یک ثانیه نمیمونم یک بچه کوچیک شیطون دارم میدم بهش میرم خونه بابام طلاق میگیرم،هر چند بچه رو در نهایت خودم میگیرم و تحمل دوریش ندارم ولی میخوام کمی اذیت بشه تا ادب بشه