2777
2789
ببین من آدمیم که گاهی خودمم پیشنهاد میدم بهش اما این چند روز ک اصلا تحویلم نگرفته بهم برخورده و رفتا ...

خب اینبارم تو پیشنهاد بده.چی میشه؟ شاید درگیری دهنی شدیدی داره.فکرش خستس.مردا خیلی دوست دارن که زنشون پاپیش بزاره.نمیگم خودتو کوچیک کن نه، میگم شرایطشو مهیا کن

خودت چرا پيش قدم نميشى مردا گاهى ميخوان اينو امتحان كنن كه اگه اونا پيشنهاد ندن، زن ها ميان جلو يا ...

وقتی اینجوری بی تفاوته منم خودمو بی تفاوت نشون میدم،بعدش من زیاد میل جنسی ندارم ولی با شناختی ک ازش دارم که هفته ای دو سه بار رابطه داشت تو این ۶سال ولی الان دو هفته اصلا سراغم نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت چرا پيش قدم نميشى مردا گاهى ميخوان اينو امتحان كنن كه اگه اونا پيشنهاد ندن، زن ها ميان جلو يا ...

آره دقیقا منم شوهرم بعضی وقتی امتحانم میکنه جلو خودشو میگیره که ببینه من چیزی میگم یا نه 

شوهر من ۱سال ونیم باهام رابطه نداشت درست بعد زایمانم تو این مدت انقد گریه کردم تنهایی ولی اصلن به رو ...

دعانویسه تلفنی جواب میده

بهم شمارش بدی؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خب اینبارم تو پیشنهاد بده.چی میشه؟ شاید درگیری دهنی شدیدی داره.فکرش خستس.مردا خیلی دوست دارن که زنشو ...

این دفعه رو میخواستم ببینم خودش پا پیش میزاره مشکل اینه که بهش مشکوکم و میخوام تستش کنم تا کی تحمل می کنه و سراغم نماد ،دنبال راهی هستم ک  مچش بگیرم نمیدونم چکار کنم

دعانویسه تلفنی جواب میده بهم شمارش بدی؟

نه حضوری بود شمارشم شرمنده ندارم 

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...
این دفعه رو میخواستم ببینم خودش پا پیش میزاره مشکل اینه که بهش مشکوکم و میخوام تستش کنم تا کی تحمل م ...

خب مچشو بگیری بعد چیکار میکنی؟ حتما ولش میکنی و این حرفا اره؟

شاید ا زچیزی استرس داره یا نارحته یا خسته هست

نمیدونم ولی شبی ک فهمید عمش  فوت کرده و فردا صبح تشییع جنازه بود ازم رابطه خواست وو...من تعجب کردم ک چجوری میتونه همچین آدمیه،۶ساله داریم باهم زندگی میکنیم مثلا ۵شنبه و جمعه گذشت روزای تعطیلش ... 

خب مچشو بگیری بعد چیکار میکنی؟ حتما ولش میکنی و این حرفا اره؟

اصلا نمیتونم تو جهل بمونم دوست دارم واقعیت بفهمم اگه خیانت باشه یک ثانیه نمیمونم یک بچه کوچیک شیطون دارم میدم بهش میرم خونه بابام طلاق میگیرم،هر چند بچه رو در نهایت خودم میگیرم و تحمل دوریش ندارم ولی میخوام کمی اذیت بشه تا ادب بشه