2777
2789
همین مساله رو با خودش در میون بزار

ببین من آدمیم که گاهی خودمم پیشنهاد میدم بهش اما این چند روز ک اصلا تحویلم نگرفته بهم برخورده و رفتارم باهاش عادیه ولی همش منتظرم اون بیاد هر روز به امید روز بعد

نیگا اگ میخوای زندگی کنی هیچوقت ب فکر تعقیب و شک و این مسائل نرو.ی درصد احتمال بده ک مثلا خیانت باشه ببین میخوای چکا کنی میمونی یا میری

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین مساله رو با خودش در میون بزار

والا هیچی نگفتم ولی همش منتظر بودم بیاد هم بهم برخورده هم میگم شاید اشتباه میکنم الان میاد الان میاد ولی دو هفته شده نیومد 

میخوام طبیعی جلوه بدم یکجوری مچ بگیرم

اخه نمیشه سریع قضاوت کرد شاید تو این مدت کارش زیاد بوده یا یه چیزی اذیتش میکنه

آخه خیلی عجیبه مثلا دیشب با اصرار من اومد پیشم خوابید بغلش کردم انتظار داشتم....ولی اصلا بهم دست نزد گفت هر کی پتوی خودشو بگیره

شوهر من ۱سال ونیم باهام رابطه نداشت درست بعد زایمانم تو این مدت انقد گریه کردم تنهایی ولی اصلن به روش نیاوردم چون ازش مطمئن بودم دکتر رفت جوابی نداد خواهرم یه دعانویس معرفی کرد که گفت طلسم شده باور کنین یه هفته بعد دعا خودش امد جلو برا رابطه

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...