2777
2789
اصلا نمیتونم تو جهل بمونم دوست دارم واقعیت بفهمم اگه خیانت باشه یک ثانیه نمیمونم یک بچه کوچیک شیطون ...

اولا که اصلا اینطوری فکر نکن.خانما همه یجوری با غرور میگن طلاق و لا غیر که انگاد بچه بازیه.بعدشم قانون بچه رو در نهایت به شوهرت میده. درثانی،هرکی میاد که زندگیتو از چنگت دربیاره تو میکشی کنار؟ جوری لوندی کن که نتونه خودشو نگه داره  خودش بیاد جلو.ازین فکرام نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه استاد داشتیم مشاور بود،میگفت یه آقا میخواسته خانمشو بدون هیچ دلیلی طلاق بده.خانمه خوب بوده از همه لحاظ.معلمم بوده. جلوی مرده نشسته گفته فقط بگو من چی کم گذاشتم،بچه هات تر و خشک نکردم؟ کارای خونت نکردم؟ مرتب و خوش اخلاق نبودم؟ چیم بد بود؟ 

میگفت مرده گفته خیلی خوبی ولی یبار من ندیدم مثل زنا ناز و عشوه بیای.یبار ندیدم ارایش کنی.یبار ندیدم تو علاقه نشون بدی برای رابطه...زنه ساکت شده دیگه هیچی نگفته

اولا که اصلا اینطوری فکر نکن.خانما همه یجوری با غرور میگن طلاق و لا غیر که انگاد بچه بازیه.بعدشم قان ...

آخه وقتی شوهرم با یکی باشه چجوری تحمل کنم😔

بهترین لباسها رو پوشیدم ولی فایده نداشته

آخه وقتی شوهرم با یکی باشه چجوری تحمل کنم😔 بهترین لباسها رو پوشیدم ولی فایده نداشته

من بودم خودم پاپیش میزاشتم ،بعد رابطه وقتی یکم استراحت کرد راجع ب این موضوع باهاش حرف میزدم

چه دعایی گرفتی؟الان عادیه؟شوهرت آدم سرد مجازی بود از اولش؟

نه خیلی گرم بود بعد زایمانم یهو سرد شد حتی تو اون مدت طولانی هیچ معاشقه ایم نداشتیم الان ۵ماهی میشه عین قبلناشه اصن دعا یادم نیست چون خواهرم پیگیرش بود 

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...
خداروشکر مشکلت حل شد گلم،برای منم دعا کن بهش مشکوکم

ایشاله که مشکلت حل میشه عزیزم ولی دوهفته مدت کمیه  سعی کن فعلن تو پا پیش بزاری اینجوری پیش بره دیگه سرد میشین 

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...
وقتی اینجوری بی تفاوته منم خودمو بی تفاوت نشون میدم،بعدش من زیاد میل جنسی ندارم ولی با شناختی ک ازش ...

شوهر من يبار چند روز اينجورى شد بعد گفت خواستم ببينم براى تو فرقى ميكنه اصلا...

نبايد بزارى مرد بفهمه كه تو سرد هستى

همين كه اين و بدونه ميره سمت يكى ديگه

من خيلى نقش بازى ميكنم، يبار حسابى چوبشو خوردم

فك نكن داره خيلنت ميكنه

چون اگه ميكرد براى طبيعى جلوه دادن داستان، سمت توام ميومد

جالبه برام كه چرا باهم حرف نميزنين

چرا پيش قدم نميشه

اين روابط دو طرفه ست تو زندگى

وقتى يك طرفه بشه مردا بيخيال ميشن