2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 116 پست
منم پسرم ۱سال و۸ماهشه بقکردومی هستیم وان شاالله سومی روهم بااین تفاوت سن به امیدخداخواهیم اورد

انشاءالله عزیزدلم..بسلامتی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه شاغل نیستم  پسر من ماه دیگه میشه دوسالش  واقعا میترسم خیلییئییییی زیاد

میشه بدونم از چی؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه من ی دختر دوسالو نیم داشتم بعدم خانوادم ازم دورن شوهرمم خیلی مشغلش زیاد خودم میموندم و چهارتا بچ ...

چرا؟

فکرکردم خودت کورتاژ کردی

منم بااین که نزدیک به هردوخانواده بودم هیچ کمکی نبود خانواده شوهرم که اصلاااا دست به سیاه وسفیدنزدن خانواده خودمم خواهرام بچه کوچیک داشتن نمیشد طفلکی مادرم بایدپاهاش عمل بشه خودم وهمسرم بودیم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
الان با هم بازی میکنن؟ خوبه که دوتان؟راضی ای؟

الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم خرابکاری میکنن......برا من سخته ولی برا بچه هام خوبه ک تنها نیستن چون خواهرزادم تنها بود الان ۹سالشه ک آبجیش ب دنیا اومده ولی خیلی گوشه گیره‌ همیشه تنها بوده الانم ک دیگه کسی بهش توجه نمیکنه

زنده باشی...🥰 سختیاش هنوزم هست دوسدارم پسرمو از پوشک بگیرم کوچیکه تودستوپامه نمیزاره میخوام پسرمو ...

وای عزیزم حق داری سخته اما میگذره زود..آروم باش

میشه بدونم از چی؟

از اینکه محبتم نسبت به پسرم کم بشه

چجوری دوس داشتنمو نصف کنم .

از اینکه اون و به اندازه پسرم دوس نداشته باشم و خیلی چیزای دیگه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم ...

واقعا تک فرزندی و یا اختلاف سنی زیاد اصلا خوب نیست..کار خوبی کردی که پسرتو تنها بزرگ نکردی

ممنون عزیزم شما دوست داری باردار باشی؟ آره خب همه میگن سخته اما وقتی بچه ها بزرگ میشن کلا راحتیه بع ...

من خودم از استرس چند روز تیک گرفتم😂😂

ولی الان دیگه برام فرقی نمیکنه 

نگرانیم بابت سزارینم هست 

اگر طبیعی بودم این همه تو فشار فکری نمیفتادم

شما سز بودی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چرا؟ فکرکردم خودت کورتاژ کردی منم بااین که نزدیک به هردوخانواده بودم هیچ کمکی نبود خانواده شوهرم ک ...

قلبشون وایساد.مجبور ب کورتاژ شدم .ولی کلی حساب کنه ادم خیلی سخته اگه بچه اول دوقلو باشه خیلی راحتتره تا با ی بچه دوسساله سه تا بچه دیگم بیاد ولی خب قسمت نبود ک سه قلو ها بدنیا بیان .

از اینکه محبتم نسبت به پسرم کم بشه چجوری دوس داشتنمو نصف کنم . از اینکه اون و به اندازه پسرم دوس ن ...

وای نه اینطور نیست..با اینکه هنوز یک ماهه باردارم اما اصلا نمیتونم بگم کدومو بیشتر دوست دارم و اینکه با اومدن بچه دوم دخترم علاوه بر محبت منو پدرش محبت یه خواهر یا برادر رو هم داره

الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم ...

دوست منم دخترش افسرده شد وقتی پسرش اومد چون ۱۰ سالش بود ‌

میگفت ۳ سال فاصله خوبه نه بیشتر 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️