سلام دوستان من دخترم یک سال و8ماهشه و الان یک ماهه که باردارم..کسی از شما هست که تجربه داشته باشه؟از پوشک نگرفتمش هنوز اما شیر خشکی بود که اونم4ماهه کلا دیگه شیر نمیخوره فقط شیر پاستوریزه میخوره
بنظرتون با این فاصله سنی خیلی سختم میشه؟
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
منم پسرم ۱سال و۸ماهشه بقکردومی هستیم وان شاالله سومی روهم بااین تفاوت سن به امیدخداخواهیم اورد
انشاءالله عزیزدلم..بسلامتی
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه شاغل نیستم پسر من ماه دیگه میشه دوسالش واقعا میترسم خیلییئییییی زیاد
میشه بدونم از چی؟
منم بااین که نزدیک به هردوخانواده بودم هیچ کمکی نبود خانواده شوهرم که اصلاااا دست به سیاه وسفیدنزدن خانواده خودمم خواهرام بچه کوچیک داشتن نمیشد طفلکی مادرم بایدپاهاش عمل بشه خودم وهمسرم بودیم
🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم خرابکاری میکنن......برا من سخته ولی برا بچه هام خوبه ک تنها نیستن چون خواهرزادم تنها بود الان ۹سالشه ک آبجیش ب دنیا اومده ولی خیلی گوشه گیره همیشه تنها بوده الانم ک دیگه کسی بهش توجه نمیکنه
الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم ...
واقعا تک فرزندی و یا اختلاف سنی زیاد اصلا خوب نیست..کار خوبی کردی که پسرتو تنها بزرگ نکردی
ممنون عزیزم شما دوست داری باردار باشی؟ آره خب همه میگن سخته اما وقتی بچه ها بزرگ میشن کلا راحتیه بع ...
من خودم از استرس چند روز تیک گرفتم😂😂
ولی الان دیگه برام فرقی نمیکنه
نگرانیم بابت سزارینم هست
اگر طبیعی بودم این همه تو فشار فکری نمیفتادم
شما سز بودی؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چرا؟ فکرکردم خودت کورتاژ کردی منم بااین که نزدیک به هردوخانواده بودم هیچ کمکی نبود خانواده شوهرم ک ...
قلبشون وایساد.مجبور ب کورتاژ شدم .ولی کلی حساب کنه ادم خیلی سخته اگه بچه اول دوقلو باشه خیلی راحتتره تا با ی بچه دوسساله سه تا بچه دیگم بیاد ولی خب قسمت نبود ک سه قلو ها بدنیا بیان .
از اینکه محبتم نسبت به پسرم کم بشه چجوری دوس داشتنمو نصف کنم . از اینکه اون و به اندازه پسرم دوس ن ...
وای نه اینطور نیست..با اینکه هنوز یک ماهه باردارم اما اصلا نمیتونم بگم کدومو بیشتر دوست دارم و اینکه با اومدن بچه دوم دخترم علاوه بر محبت منو پدرش محبت یه خواهر یا برادر رو هم داره
الان صب ک پامیشن پسرم میگه آبجی جان یا دخترم میگه دادا روزشونو باهم شروع میکنن باهم بازی میکنن باهم ...
دوست منم دخترش افسرده شد وقتی پسرش اومد چون ۱۰ سالش بود
میگفت ۳ سال فاصله خوبه نه بیشتر
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️