2777
2789
عنوان

انفولانزا

219 بازدید | 15 پست

سلام دخترم 6 سالشه انفولانزا گرفته روز اول تا گفت سرم درد میکنه سریع بردمش دکتربهش دارو داد 

داروها شو سر به موقع میدم اما به شدت گلو درد داره نمیدونم چه کنم هر 6 ساعت دکتر بهش ایبوپروفن هم داده واسه تب الان بچم خوابه اما هر 1 دقیقه بیدار میشه میگه مامان گلوم😟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

ببرش  متخصص عفونی  

این عمومی ها هیچی حالیشوت نیس 

بهش سوپ داغ بده مایعات فراوان 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وازلین نمک با هم قاطی کن بمال رو گلوش اتاق هم گرم کن . من بچه بودم بابام اینکار رو میکرد ولی تشنه اش میشه اب بجوشن بزار سرد نزدیک به ولرم باشه بده بخوره  . یه تاپیک هم زدم در مورد سرماخوردگی وانم بخونم

ببرش  متخصص عفونی   این عمومی ها هیچی حالیشوت نیس  بهش سوپ داغ بده مایعات فراوان&nb ...

عمومی نبردم متخصص کودکان بردم انتی بیوتیک هم داده با گل بنفشه و قرص سرماخوردگی و چند تا دارو دیگه 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

عزیزم

تو نت بزن جادوی عسل در شلغم برای سرماخوردگی قشنگ توضیح داده 

تو یخچال داشته باش برا همچین وقتایی

انتی بیوتیکه خیلی تاثیر داره الانم گذاشتم رو شوفاژ قاشق قاشق به دخترم میدم

فقط من به جای عسل شکر میریزم داخل شلغم

الانم اگه قرص التادین داری بده بذاره تو دهنش بخابه

یا با سرکه سیب یا نمک قرقره کنه

عزیزم😢 بد دردی بود من گرفتم کمه کم یک هفته درگیری بهش اب جوش عسل ابلیمو بده یا اب گرم و نشاسته گلو ...

ممنون حتما دوست عزیز

ما از چهارشنبه شب درگیریم گفت مامان سرم بعد صبح بیدار شد گفت سرم و دلم سریع بردمش دکتر 

توروخدا واسه دخترم دعا کنید زود خوب بشه و تمام بچه هایی که درگیر این ویروس لعنتی شدن به خدا واسه بچه ها سخته 

بچه های منم درگیر آنفولانزا هستن دکترشون بیشترین تاکیدش رو مایعات بود

میگفت یه ساعت یه بار یه لیوان مایعات بدم بهشون

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
بچه های منم درگیر آنفولانزا هستن دکترشون بیشترین تاکیدش رو مایعات بود میگفت یه ساعت یه بار یه لیوان ...

شما چند روزه درگیرن بچه ها گلو درد هم دارن؟؟

به حق بزرگی خدا و فاطمه زهرا زود بچه هاتون خوب بشن