2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نمیمونه..... ولی خب ولسه مهمونی کم نیس؟

نه والا کم نیست ترشی بزار سبزی بزار دوغ بزار نعنا خشک بریز نون سنگک تازه بعدشم تخمه و میوه و هرچی که داری بیار مگه شکم چقدر جا داره مهم اینه سفره رو با صفا بچینی 

اگه میخوای دوغذایی باشه دیزی نده 

خب  ب نظدتون چی بدم ک بچسه تو این هوا... دیگه خسته شدم از غذههای تکراری مثل قرمه سبزی و جوجه..همیشه دعوتیام سوپ بوده و قرمه و جوجه..‌ دیگه ینواخت شده.. همه میدونن میان خونه من چی میخورن.میخوام تنوع بدم

نه بابا کاش تنوع دادن به غذاهای مهمونی رو کم کنیم و به یک نوع غذا تمومش کنیم  مثل قدیم چه با ص ...

خودمم اینجوری خیلی خسته میشم.... کل روزو تو اشپزخونه ام و از مهمونی لذت نمیبرم... ولی خب دسگه چ میشه کرد تک غذا بزارم انگار دور همی بوده 

نه والا کم نیست ترشی بزار سبزی بزار دوغ بزار نعنا خشک بریز نون سنگک تازه بعدشم تخمه و میوه و هرچی که ...

خب اینا مسلما هست... والا میترسم تواهر شوهرم بره بگه دعوت کرد نهود لوبیا گذاشت جلومون

خب  ب نظدتون چی بدم ک بچسه تو این هوا... دیگه خسته شدم از غذههای تکراری مثل قرمه سبزی و جوجه..ه ...

والا همین آبگوشت عالیه با مخلفات حرف نداره😋👌👌

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩