2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ن نمیمونه..... ولی خب ولسه مهمونی کم نیس؟

نه والا کم نیست ترشی بزار سبزی بزار دوغ بزار نعنا خشک بریز نون سنگک تازه بعدشم تخمه و میوه و هرچی که داری بیار مگه شکم چقدر جا داره مهم اینه سفره رو با صفا بچینی 

اگه میخوای دوغذایی باشه دیزی نده 

خب  ب نظدتون چی بدم ک بچسه تو این هوا... دیگه خسته شدم از غذههای تکراری مثل قرمه سبزی و جوجه..همیشه دعوتیام سوپ بوده و قرمه و جوجه..‌ دیگه ینواخت شده.. همه میدونن میان خونه من چی میخورن.میخوام تنوع بدم

نه بابا کاش تنوع دادن به غذاهای مهمونی رو کم کنیم و به یک نوع غذا تمومش کنیم  مثل قدیم چه با ص ...

خودمم اینجوری خیلی خسته میشم.... کل روزو تو اشپزخونه ام و از مهمونی لذت نمیبرم... ولی خب دسگه چ میشه کرد تک غذا بزارم انگار دور همی بوده 

نه والا کم نیست ترشی بزار سبزی بزار دوغ بزار نعنا خشک بریز نون سنگک تازه بعدشم تخمه و میوه و هرچی که ...

خب اینا مسلما هست... والا میترسم تواهر شوهرم بره بگه دعوت کرد نهود لوبیا گذاشت جلومون

خب  ب نظدتون چی بدم ک بچسه تو این هوا... دیگه خسته شدم از غذههای تکراری مثل قرمه سبزی و جوجه..ه ...

والا همین آبگوشت عالیه با مخلفات حرف نداره😋👌👌

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩