nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عنوان بیبی چک سه روز قبل پریودی 93 بازدید | 17 پست سلام دوستان سه روزمونده به پریودم ولی دل تو دلم نیست بنظرتون بیبی بزنم؟اخه خیلی امیددارم چندروز صبرکنم ومنفی باشه دیوونه میشم باز الان خیلی بهتره اگه منفی باشه کمترناامیدمیشم نظرشماچیه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 1398/09/09 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8885 الان حتی اگرم خبری باشه باز منفی میشه میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
امیلی۷۲ عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1815 بی بی چک دوهفته قبل هم نشون میده بزن عزیزم از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7021 برای من ۳ روز قبل مثبت شد سر هردو بچم 😍 خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 بی بی چک دوهفته قبل هم نشون میده بزن عزیزم جدی میگی؟ من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 برای من ۳ روز قبل مثبت شد سر هردو بچم 😍 تروخدا برامنم دعاکن واقعا محتاجم من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
امیلی۷۲ عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1815 جدی میگی؟ اره گلم انشالله باردار باشی از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 الان حتی اگرم خبری باشه باز منفی میشه اخه میترسم صبرکنم بعدپریودبشم و ناامیدمثل هرماه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 اره گلم انشالله باردار باشی خداازدهنت بشنوه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
ساراناز* عضویت: 1392/12/10 تعداد پست: 2273 امکان داره منفی نشون بده شاید باردار باشی، زوده هنوز خدایا دستمو بگیر
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 امکان داره منفی نشون بده شاید باردار باشی، زوده هنوز کی بزنم بنظرت من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 امکان داره منفی نشون بده شاید باردار باشی، زوده هنوز برم ازمایش فردا؟ من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8885 عزیزم ترس نداره امیدوارم که باردار باشی و الان زدن بی بی چک اصلا فایده نداره میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عزیزم ترس نداره امیدوارم که باردار باشی و الان زدن بی بی چک اصلا فایده نداره فردا برم ازمایش بنظرشما من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عزیزم ترس نداره امیدوارم که باردار باشی و الان زدن بی بی چک اصلا فایده نداره شمابارداری بسلامتی؟ من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم