nazanin_ranjbar مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عنوان بیبی چک سه روز قبل پریودی | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 17 پست سلام دوستان سه روزمونده به پریودم ولی دل تو دلم نیست بنظرتون بیبی بزنم؟اخه خیلی امیددارم چندروز صبرکنم ومنفی باشه دیوونه میشم باز الان خیلی بهتره اگه منفی باشه کمترناامیدمیشم نظرشماچیه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 1398/09/09 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8885 شمابارداری بسلامتی؟ نه بابا دختر چقدر عجله داری بزار حداقل یک روز از موعدت بگذره بعداره عزیزم من باردارم اگه خدا بخواد انشاءالله روزی شما میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 نه بابا دختر چقدر عجله داری بزار حداقل یک روز از موعدت بگذره بعد اره عزیزم من باردارم اگه خدا بخواد ... خداروشکرمیشه برامنم دعاکنی لطفا من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
ساراناز* عضویت: 1392/12/10 تعداد پست: 2273 کی بزنم بنظرت اگه پریودت منظمه، یک روز بعد از تاخیر بزن عزیزم خدایا دستمو بگیر