2777
2789
عنوان

بارداری

106 بازدید | 22 پست

دوستان من سه روز پیش امپول پروژسترون زدم که پریود بشم...حالا امروز تو ترشحم دو سه تا رگه ی خون دیدم ..دیگه هیچی ندیدم...علت چی بوده؟؟

اینم بگم که تو اقدام بودم،پری نشدم و دکتر بهم امپول داد...ازمایشمم منفی بود،هفته ی پیش داده بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا امپول نمیزدی شاید بارداری

نمیدونم اخه رفتم دکتر بهم داد...ازمایشم دادم منفی بود...یعنی ممکنه لقاح دیر گرفته باشه و ازمایش اشتباه بوده؟؟؟

سینه هامم بشدت متورم شده...

بعد چند روز تاخیر امپول زدی؟

اخرین پریودم ۲۴ مهر بوده...بعد ازون دیگه پریود نشدم...تو اقدام تاریخ پریودام یکم عیب جلو میشه نمیدونم چقدر تاخیر شده...امپولو سه روز پیش زدم

تنبلی ندارم..اره دکتر رفتم...اولین بارمه میزنم

اگ تمبلی نداری ک خوب امکانش هس ب هر حال بار اوله پروژسترون میزنی تو هر کسی فرق میکنهمن خودم همیشه دو هفته بعد امپول پریود میشم حالا این دفعه دستت میاد دیگ بیشتر از چهارده روز شد برو دوباره ازمایش ولی احتمالا دلیلش اینه ک این ماه تخمک گذاری نداشتی

مواقعی ک تخمک گذاری نداریم پریودمون عقب میوفته

اگ تمبلی نداری ک خوب امکانش هس ب هر حال بار اوله پروژسترون میزنی تو هر کسی فرق میکنهمن خودم همیشه دو ...

احتمال داره...ولی من موندم  اون رگه ی خون تو ترشح چی بوده😐🙄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز