2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن اجنه از آهن بدشون میاد خونه های الان که از دم در گرفته تا همه جای خونه آهن داره زیاد نمیان اون مال خونه های قدیمی که همه چیش ن چوبی بوده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکی از فامیلای ماهم راننده ماشین سنگینه یه شب کنارجاده بوده میزنه کنار سیگار روشن کنه یکی بهش گفته یدونه ام برامن روشن کن بنده خدا از ترس ماشینو ول کرده دوییده جلوتر ک چندتا ماشین بودن دیگ با اونا برگشته

تعریف میکنی؟

مثلا زن عموم میگفت مدام میان دوشاخ تلویزیون رو از برق میکشن

شبا کامپیوتر رو خاموش میکردن صبح بیدار میشدن کامپبوتر روشن بود

اسباب بازی های دختر عموم رو جمع میکردن میرفتن بیرون میومدن همه دوباره ریخته بود

و.....

بازم تعریف کنم؟

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
مثلا زن عموم میگفت مدام میان دوشاخ تلویزیون رو از برق میکشن شبا کامپیوتر رو خاموش میکردن صبح بیدار ...

خواهرای من دوقلوان با سشوار میخوابیدن تاچندماه پیش شبا سشوار روشن بود تا بخوابن یه شب خاموش بود من از خواب بیدارشدم رفتم اب خوردم اومدم روتخت یهو صدای سشوار اوند با اینکه خاموش بود مامان بابامم خواب بودن یا یه بار‌ ک بیرون بودیم دوستم گف اومدیم جلوی درخونتون از خونتون صدا میومد 

میگن اجنه از آهن بدشون میاد خونه های الان که از دم در گرفته تا همه جای خونه آهن داره زیاد نمیان اون ...

یه روحانی به یه فامیلای ما که بچه اش خیلی گریه میکرد(مثلا بچه یهو ازیه چیزی انگار فرار میکرد یا به یه گوشه اشاره میکرد و گریه میکرد) گفته بود جمعیت جن ها خیلی بیشتر از انسان هاس اونا تقریبا همه جا هستن و چون بچه ی اون فامیلمون جن ها رو میدیده گریه میکرده

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
یه روحانی به یه فامیلای ما که بچه اش خیلی گریه میکرد(مثلا بچه یهو ازیه چیزی انگار فرار میکرد یا به ی ...

اگر کسی بخواد جن ها نزدیکش نیان باید سوره جن رو بخونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه بار یه فامیلامون خانوم و بچه هاش شب میرن خونه مادر خانومش میمونن

نصف شب میاد دنبالشون برشون میگردونه

بعدا که از اون خونه میرن میگفته اون شب تو خونه یکی مدام در دستشویی رو از میکرده و محکم میبسته

بعد دیده یه رو فرشی که قبلا تو یه اتاق دیگه بوده مچاله افتاده وسط اتاق خواب