2777
2789
نه بابا 

میشه بگی خیاطی رو چند وقته شروع کردی ؟

چه مدت طول میکشه کامل یاد گرفت؟

هزینه هر جلسه میانگین چقدره؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راهش چیه ،؟ آموزش پرورش که بر نمیداره 😢 

تدریس خصوصی یا تو آموزشگاهها و کانون ها نمیدونم

اما یکی از دوستان با همین کار الان درآمد داره میخواست بره دانشگاه ادامه تحصیل بده برای فوق لیسانس دید فایده نداره رفت یک دوره آبرنگ پیشرفته دید تهران الان اینجا برای خودش استادی شده چون اولین بود تو شهر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
میشه بگی خیاطی رو چند وقته شروع کردی ؟ چه مدت طول میکشه کامل یاد گرفت؟ هزینه هر جلسه میانگین چقدره ...

از این کاربر @moteadel   متعادل دارم یاد میگیرم خوب یاد میده جلسه ای ۱۵ میدم کاربریشم گذاشتم برات دوست عزیز

شاگرد کاربر moteadel هستم دارم ازش خیاطی یاد میگیرم قضیه گیره سر چیه ؟ 

فکر کنم تو هم تو اون تاپیک بودی کاربر آرزو گفت کار در منزل با درس کردن گیره سر 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
عه مرسی منم برم دنبالش 

موفق باشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
از این کاربر @moteadel     متعادل دارم یاد میگیرم خوب یاد میده جلسه ای ۱۵ میدم کاربریشم ...

15 هزارر چجوری یاد میده؟

نه من دارم تازه می‌شنوم از شما گیره سرو چیکار میکرده؟

گیر سر یا یه همچین چیزایی تو خونه درس میکرده 

بعدم ماهانه یک میلیونو 600 میگرفته کانالش هم داد میخوای بهت بدم ازشون بپرسی بجای اینکه 150 هزار بدیم واسه شروع کار از دستمزد کم کرد...