2777
2789

هر چی که علاقه داری

از آشپزی تا نقاشی و خیاطی و ...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم نقاشی دوست دارم شاید درآمد نداشته باشم اما باعث آرامشم میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مثلا چی ؟

چیزی ک بشه ازش پول دربیاری

مژه مثلا 

یاد بگیری خیلی خوبه

یا ناخن کاری

این دوتا الان پر درامد هستن

و طراحی و اینکه مثلا بری جهاددانشگاهی مدرکه روانشناسی بگیری عینه من و مشغول ب کار باشی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
چیزی ک بشه ازش پول دربیاری مژه مثلا  یاد بگیری خیلی خوبه یا ناخن کاری این دوتا الان پر درام ...

میشه بگی چه جوری میشه با مدرک روانشناسی کار کرد ؟

مهارتی میخوام که کار پیدا کنم 

من دانشگاه گرافیک خوندم  واسه کار میخوام مهارت

بهتره تدریس کنی کار هنری از تدریسش بیشتر میشه کسب درآمد کرد

خیاطی خودم دارم یاد میگیرم

تو همونی بودی که گفتی کار در منزل درس کردن گیره سر؟

انجام میدی؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
میشه بگی چه جوری میشه با مدرک روانشناسی کار کرد ؟ مهارتی میخوام که کار پیدا کنم 

میتونی بری مژه هم یاد بگیری و ب بقیه آموزش بدی و مستقیم ۶۰۰ ب بالا بگیری بزاری تو جیبت😁 چون من خودم مژه کارم میدونم اینچیزارو

من مدرکه کودک یاری دارم

و تحلیل میکنم روانه کودک و نقاشیاشونو و توی ی کاراموز عضوم و مشاوره میدم ب مادرا و درامدم حدوده یک و نیمه

و مربیه مهد هستم و واسه مربی مهدم ۵۰۰ میگیرم

درکل این مدرکه روانشناسیه خیلی خوبه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕