2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست
والا بخدا حیفه این فامیلا قدیم بودند بدرد میخوردن 😂 والا همشون تازه سیسمونی دادند اما من اگه بگم ا ...

😂😂😂😂😂😅😅😅

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
غر زدنمونو 😅

من بنده خدا اصلا حرف نمیزنم 😂 والا نشستیم داریم فیلم می‌بینیم من یهو میگم من فک کنم این یارو قاتله میگه تو خیلی حرف میزنی میزنه بیرون😂

هیچ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😅😅😅

والا، 😂

خیلی دوست دارم همه چیزو از اینو اون بگیرم تو این گرونی و پولمو واسه دوسال بچه حروم نکنم اما هیچ کدومشون نمیدن😒

هیچ
من بنده خدا اصلا حرف نمیزنم 😂 والا نشستیم داریم فیلم می‌بینیم من یهو میگم من فک کنم این یارو قاتله ...

😂😂😂😂😂شوهرم من دیگه انقد فیلم نگاه میکنه من دیگه بلن میشم میرم اونور 

😂😂😂😂😂شوهرم من دیگه انقد فیلم نگاه میکنه من دیگه بلن میشم میرم اونور 

عزیزم من چاره ای ندارم تو شهری اومدم که هیچ کسیو ندارم اجازه هم ندارم از خونه بیرون برم کلا تحمل میکنم چون اگه بره بیرون هیچ موجود زنده ای خونه ما نیس😂

هیچ
والا، 😂 خیلی دوست دارم همه چیزو از اینو اون بگیرم تو این گرونی و پولمو واسه دوسال بچه حروم نکنم ام ...

همه غنیمت میدونن اما خواهر شوهر بچش ۸ ماهه به دنیا اومده میگه لباسای مچم اصلا نپوشوندم بارادر شدنی میگه میدم به تو 

عزیزم من چاره ای ندارم تو شهری اومدم که هیچ کسیو ندارم اجازه هم ندارم از خونه بیرون برم کلا تحمل میک ...

اتفاقا من مثل تو ام اجازه ندارم برم بیرون کسیو ندارم همش هم تو خونه تنهام 

همه غنیمت میدونن اما خواهر شوهر بچش ۸ ماهه به دنیا اومده میگه لباسای مچم اصلا نپوشوندم بارادر شدنی م ...

بگیر هر چی داد بعضی لباسا رو حتی یه ماه هم بچه نمیپوشه خیلی زور داره این همه خرج کنیم والا هر چی میتونی بگیر 

هیچ
بگیر هر چی داد بعضی لباسا رو حتی یه ماه هم بچه نمیپوشه خیلی زور داره این همه خرج کنیم والا هر چی میت ...

آره میگیرم هر چی داد 

من واقعا دارم دق میکنم حوصله هیچیو ندارم

من از صب تا شب تو نی نی سایتم دیگه نمیدونم چیکار کنم حوصلمم رفتی میشینم برنامه ریزی میکنم یا لیست مینویسم 

آره میگیرم هر چی داد 

اگه کالسکه و اینا هم داد بگیر کم و تخت هم نمیخواد بخری بیخوده ماشین لباسشویی هم نگیر اگه میخوای برا بچه هزینه کنی طلا بگیر براش بهتره 

هیچ
من از صب تا شب تو نی نی سایتم دیگه نمیدونم چیکار کنم حوصلمم رفتی میشینم برنامه ریزی میکنم یا لیست می ...

عه منم همینجور تا الان دو تا دفترچه به فنا دادم 😂😂😂از لیست جهاز برا خواهرای 13 سالم نوشتم تا سیسمونی و آرزوهام تو آینده و خیلی دری وریا یه دیه😂😂

هیچ
عه منم همینجور تا الان دو تا دفترچه به فنا دادم 😂😂😂از لیست جهاز برا خواهرای 13 سالم نوشتم تا سیسم ...

پس همدردیم 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز