2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

156 بازدید | 26 پست

سلام من  تو هفته۱۴ هستم برا سونوی nt ک رفتم جنسیت جنین رو گف مشخص نیس ولی گف از روی ستون فقرات میشه حدس زد ک جنین پسره خاستم بدونم کسی بوده مثله من باشه و جنسیت جنینش طبق گفته دکتر از روی ستون فقرات  درست باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه جاری خواهرم رو از رو ستون فقرات گفت پسره ولی آنومالی رفت گفت دختره.الانم به دنیا اومد همون دختره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من 12 هفتم امروز رفتم غربالگری ولی چون میدونم دکترم دقیقه و گفته هاش همون میشه بهش اطمینان دارم، به من گفت پسره

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
من 12 هفتم امروز رفتم غربالگری ولی چون میدونم دکترم دقیقه و گفته هاش همون میشه بهش اطمینان دارم، به ...

ینی قبلش تعین جنسیت رفته بودی 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
ینی قبلش تعین جنسیت رفته بودی 

نه اصلا، دکترم خیلی دقیقه، از همه جا میرن پیشش، بهم گفت 99/9 درصد پسره، درصد خطای پسر خیلی کم پیش میاد

[QUOTE=113818894]نه اصلا، دکترم خیلی دقیقه، از همه جا میرن پیشش، بهم گفت 99/9 درصد پسره، درصد خطای پسر خیلی کم پیش می ...[/QUOایشالله به سلامتی من ۳ ماه رژیم گرفتم و از قبلشم دستو پاشکسته رعایت میکردم هم دارو شیمیای داده هم گیاهی و غذای حالا نمیدونم دیگه چیه نی نی 😊😊

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
[QUOTE=113818894]نه اصلا، دکترم خیلی دقیقه، از همه جا میرن پیشش، بهم گفت 99/9 درصد پسره، درصد خطای پ ...

آخی، الان چند وقتتونه؟ 

آخی، الان چند وقتتونه؟ 

گمونم ۲۰ روز باید باشه یا بیشتر من آز ندادم فقط بی بی چک 

گمونم ۲۰ روز باید باشه یا بیشتر من آز ندادم فقط بی بی چک 

ای جانم پس تازه باردار شدی، ان شاالله نی نیت سالم و صالح باشه