2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست

سه نوع قرص خوردم یکی پودر بود یکی شربت بقیه دارو گیاهی و رژسم غذای خیلی سخت بود برام واقا بعضی وقتا تمایل داشتم بستنی و ماست و شیر بخورم‌ اما نمیشد 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم پس تازه باردار شدی، ان شاالله نی نیت سالم و صالح باشه

مرسی گلم برام دعا کن ایشالله پسرتم خدانگهداره برات عزیزم

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
سه نوع قرص خوردم یکی پودر بود یکی شربط بقیه دارو گیاهی و رژسم غذای خیلی سخت بود برام واقا بعضی وقتا ...

خب دیگه اون داروهارو نخور، باید بری دکتر که از این به بعد زیر نظر اون باشی

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
خب دیگه اون داروهارو نخور، باید بری دکتر که از این به بعد زیر نظر اون باشی

ن نمیخورم اصلا اونا خیلی عوارض روش نوشته بود دعا میکردم زود تر تموم بشه گلوم درد گرفته بود از بس خورده بودم 

ن نمیخورم اصلا اونا خیلی عوارض روش نوشته بود دعا میکردم زود تر تموم بشه گلوم درد گرفته بود از بس خور ...

وای آره دیگه نخور، ان شاالله دکتر بری خودش نسبت به وزنت رژیم غذایی بهت میده، ان شاالله که همه چی خوب پیش بره و خودت و نی نیت سالم باشید به حق علی

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
وای آره دیگه نخور، ان شاالله دکتر بری خودش نسبت به وزنت رژیم غذایی بهت میده، ان شاالله که همه چی خوب ...

فدات شم دوستم خدا شما رو واسه نی نیت حفظ کنه ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده عزیزم