سلام من تو هفته۱۴ هستم برا سونوی nt ک رفتم جنسیت جنین رو گف مشخص نیس ولی گف از روی ستون فقرات میشه حدس زد ک جنین پسره خاستم بدونم کسی بوده مثله من باشه و جنسیت جنینش طبق گفته دکتر از روی ستون فقرات درست باشه
سه نوع قرص خوردم یکی پودر بود یکی شربت بقیه دارو گیاهی و رژسم غذای خیلی سخت بود برام واقا بعضی وقتا تمایل داشتم بستنی و ماست و شیر بخورم اما نمیشد
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
خب دیگه اون داروهارو نخور، باید بری دکتر که از این به بعد زیر نظر اون باشی
ن نمیخورم اصلا اونا خیلی عوارض روش نوشته بود دعا میکردم زود تر تموم بشه گلوم درد گرفته بود از بس خورده بودم
وای آره دیگه نخور، ان شاالله دکتر بری خودش نسبت به وزنت رژیم غذایی بهت میده، ان شاالله که همه چی خوب ...
فدات شم دوستم خدا شما رو واسه نی نیت حفظ کنه ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده عزیزم