2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 203395 بازدید | 182 پست
آخه شوهرم ازینکه باباش اینقدر منو دوست داره خوشحاله اگه دوربشم فک میکنه خودمو میگیرم

بزار هر‌ فکری میخواد بکنه شوهرتون‌ولی دور شین خدایی اگه‌ حرفتون واقعی باشه معلومه‌اینده خوبی پیش رو نی مراقب باشین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بیخیالشون شو تو رو قرآن.

معلومه ک با اینکه واضح باهات از این کارا میکنه و تو هم حرفی نمیزنی اون فکر میکنه خوشت میاد و مایل هستی بهش...پیشنهادای ناجور نده یوقت...

دیگ تو اتاق رفتنت چیه باهاش این وسط؟

شاید بنده خدا چیزی تو داش نیس 

من یکی از کارمندای دانشگامون خیلی صمیمی میشد با ادم

حرف ک میزدی یهو میزد رو دستت

اولین بار ک این حرکت دیدم ترسیدم😂😂😂

بعد از چن نفر پرسیدم دیدم اونام میگن آره کلا همینجوره

دیگه سمتش نرفتم کار داشتم از دور صحبت می‌کردم 

شاید باور نکنی ولی من این مشکلو با پدددربزرگ شوهرم دارم  . البته چندین برابر زشت تر و چندشتر از ...

ینی چی😑😑😑😑😑

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
والا شانس نداریم اخرش میره میگه عروسه میخاست بهم تجاوز کنه قبول نکردم‌با چاقو زد 

😂😂😂😂زد ك بي حال بيوفتم كارشو كنه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سرکاری نیست بچه ها کمبود محبت ندارما ولی نمی‌دونم چرا وقتی حس حسادت رو تو جاریام میبینم خوشم میاد ال ...

با این توصیفات یعنی حاضری واسه کور شدن چش جاریات یه دستم بش بدی؟

وگرنه که جم کن خودت و 

سرکاری نیست بچه ها کمبود محبت ندارما ولی نمی‌دونم چرا وقتی حس حسادت رو تو جاریام میبینم خوشم میاد ال ...

خوب چرا تنها میری تو اتاقش؟!

اونجا که جاری هات هم نیستن بخوای حرصشون بدی

جه بهانه هایی پیدا میکنید ها

یه کلام بگو خودم هم خوشم میاد دیگه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

برو بابا این  دیگه پرسیدن داره؟؟، ببخشیدا مث که خودتم بدت نمیاد وگرنه یک بار این رفتارو میکرد بهش اخم میکردی و فاصله میگرفتی،، ولی انگار داری با دست پس میزنی با پا پیش میکشی😒بخاطر حسادت جاریات😒😒😒آخه این حرفه؟؟؟؟؟😒

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

خدا شفات بده اسی پدرشوهرت لبات بوس میکنه توبغلش میگیرت فشارت میده بعد میگی از حسادت جاریام خوشحال میشم خوب شما هم به خوشحالیت ادامه بده پس چرا تاپیک میزنی 

ببخشین من اینجوری میگم ولی واقعا ازخودت و پدرشوهرت حالم بهم خورد  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز