2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

203320 بازدید | 182 پست

بچه ها پدرشوهرم رو عین بابام دوس‌ دارم مهربونه حالا یه بحثایی هم باهم داشتیم ک بخاطر محبتاش گذشتم

ولی مشکل من اینه وقتی میریم خونشون بغلم می‌کنه و منو میبوسه خیلییییی

شاید بگین بغل و بوس ک اشکالی نداره

ولی وقتی منو کنارش مینشونه دستش بجای دور کمرم می‌ره دور سینم و وقتی بوسم می‌کنه لپامو میگیره لبامو میبوسه 😐

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اااااااایییییی😂😂🤢🤢🤢🤢

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

چند ساله عروسشی؟

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

پدر شوهر من جلو ما زنشو بغل میکنه و میچلونه و بوس میکنه.حالم بد میشه 😖😣

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز