2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
با سلام، اصل نیت بر خواندن نماز هست و با توجه به شرایط جسمی میشه در هر شرایطی نماز بخونی خدا هم قبول ...

خدا كنه 

منم باردار بودم نماز ميخوندم قرانم يكم مونده بود ختم كنم زايمان زودرس شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصل و اساس نیت هست و شرایطی که در آن قرار داری، حتی بدون وضو ولی در صورتی که شرایطش را داشته باشی، اینطور وقتا به یاد رازو نیاز چوپان با خدا میافتم در زمان حضرت موسی، پس با خدا باش پادشاهی کن، هوالحق 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
اره  با خودم ميگم از نخوندن كه بهتره  والا خدا براي لاك ايراد نميگيره

دوست گلم قصدم اصلا نصیحت نیست، چون خودم پراز ایراد وگناهم، فقط خواهرانه خواستم راهنمایی کنم، حیف ازشما که نماز رو قبول دارید ولی ترتیب وآدابش رورعایت نمیکنید، یه مثال ساده اگه شخص عزیزی مثل مادرت درخواستی ازت داشته باشه شما مشابه اون رویا پایین تر انجام بدی ازت ناراحت نمیشه، فقط دلش به این راضی میشه که دخترم عین دستورم روم وبه مو  انجام داد، موفق باشی دوستم😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
دوست گلم قصدم اصلا نصیحت نیست، چون خودم پراز ایراد وگناهم، فقط خواهرانه خواستم راهنمایی کنم، حیف ازش ...

اخه من لاك خيلي دوس دارم 

بعد اينكه توي قران كه در مورد اين چيزا نيومده 

باور كن خودمم بعضي وقتا عذاب وجدان ميگيرما ولي ناخنام زشت باشه اعتماد بنفس ندارم 

اخه من لاك خيلي دوس دارم  بعد اينكه توي قران كه در مورد اين چيزا نيومده  باور كن خودمم ب ...

خلقت ماخانمها اینطوره که عاشق زیبایی هستیم، حق داری عزیزم، فقط   مطمئن باش شیرینی اطاعت خداولذتش بعداز سختی وصبوریت چنان به عمق وجودت می ره که دیگه بعد یه مدت خودت عاشقانه اون رومیپذیری،بعدم عزیزم همه احکام وآداب، ستون وفروع دین اگه قراربودصریحا در قرآن باید احتمال تصرف و کم زیاد شدنش نهایتا تحریف اون خیلی زیادمیشد، ائمه اطهار علیهم السلام وظیفه تفسیر و بیان کامل اون رو داشتن وبااحادیث صریح وا زطریق یارانشون به مارسوندن موفق باشی💖

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲