2789
عنوان

تولدم

343 بازدید | 33 پست

۱۵ آذر تولدمه. اما نمیخوام ب روی خودم بیارم... ببینم دوستام و دوست پسرم یادشون هست؟؟؟؟ اینقددد تاپیک فراموش شدن تولد خوندم میترسم واسه منم یادشون بره... نمیدونم همه این حسو دارن؟ من روز تولدم خیلی ، خیلی واسم مهم... 

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....

چقدر ما آذری ها زیادیم😂😂

همش بخاطر تعطیلات نوروز

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولد شما هم یه روزی مثل بقیه روزها

مگه باید یاد همه بمونه😕

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
چقدر ما آذری ها زیادیم😂😂 همش بخاطر تعطیلات نوروز

اره خیلی زیادیم

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
تولد شما هم یه روزی مثل بقیه روزها مگه باید یاد همه بمونه😕

نمیگم ک همه، اما دوستای صمیمیم و دوس پسرم یادشون بمونه دیگه

منم تولدم خیلی برام مهمه. البته اصلا انتظار کادو ندارم. اما خیلی حساسم که همه تولدمو تبریک بگن. البته همه منظورم خانواده خودم و همسرم هست! یه بار خانواده همسرم دو روز دیرتر تولدمو تبریک گفتن. گفتن که یادشون نبوده و یهو یاد یکیشون افتاده و به اونای دیگه یادآوری کرده! اما چه فایده! منم تلافی کردم👿

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سعی کم زیاد اهمیت ندی ب این چیزا ک اگه کسی یادش رفت اعصابت بهم نریزه

واسه من ک دوست پسرم از12 شب تا 12 شب فرداش همش درحال تبریک و قربون صدقه بود. ولی دوستام فقط دوسه تاشون یادشون بود

😐من امشب فهمیدم اخر ماه (شب یلدا تولدمه)  فک پیکردم دوسه ماه دیگس😂😂شوهرم یاد اوری کرده

آخی.... چ خوب آدم خودش یادش بره. خیلی با کلاس روز تولدت با تبریک یادت بندازن.. توام بگی جدی؟؟؟؟ وای یادم نبود. اما من هر ثانیه یادمه😂😂😂😂

سعی کم زیاد اهمیت ندی ب این چیزا ک اگه کسی یادش رفت اعصابت بهم نریزه واسه من ک دوست پسرم از12 شب تا ...

بددددد جنس تو خودت کلی ذوق کردی ب من میگی اهمیت نده..😂

منم دلم میخواد خووو