2821
2789
نه بابا بوی چی داره خیلی خانواده ها اینجورین جاری من تو عقد حامله شد جرات نکرد به خانوادش بگه گفت می ...

عه چه جالب

ماهم داریم میبینیم همه خانوادمون تعجب میکنیم

آخه ازدواج کردن دیگه چه اشکالی داره

توو خونواده ما اصن موردی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه جالب ماهم داریم میبینیم همه خانوادمون تعجب میکنیم آخه ازدواج کردن دیگه چه اشکالی داره توو خ ...

تو خانواده ی منم نیست ولی جاریم اینا اینجورین کل خانواده ی شوهرم خبر داشتن ولی خانواده ی جاریم نه هنوزم بعد 10 سال نگفته بهشون

آخرش چی میشه؟ 

هاتف ب دختره شلیک میکنه تا آخر عمر میره کما روتخت بیمارستان...امیر هم که پسرفرزانه است وقسمت آخر بهش میگن ولی دیگه الکی تمومش کردن....من خودم اون قسمت زمان قدیم رودوست داشتم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
چرا میگی بخاطر پانته ا تمومش کردن

سر دستمزدش با منوچهر هادی کارگردان فیلم به مشکل خوردن قسمت اخر فیلمو نیومده بازی کنه تمومش کردن.تا این حد تو اینستا خوندم میدونم

چرا میگی بخاطر پانته ا تمومش کردن

قسمت آخرش باتهیه کننده بخاطر مسائل مالی بحشون میشه اونم حاضر نمیشه بیاد قسمت آخر....قرار بود فرزانه بیاد امیرودختره که گروگان هاتف بودن رونجات بده چون مرضیه وشوهرش بهش گفتن امیر پسرشه وتوآتیش سوزی نجاتش دادن......دختره هم که دختر ایناست فرزانه ازشون دزدیده بود

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
بچه حدیث چی میشه؟پارسا کجاست چه بلایی سرش اومده؟

بچه اش ک نگهش میداره

پارسا هم ب دستور فرزانه ،وهمکاری هاتف پول دیه مامانش رودادن بشرط اینکه دیگه سمت حدیث نره...الانم با مامانش رفتن شمال

آخرش میاد😅

چه بیشعور.یه بچه ساخته بعدشم در رفته نکبت😐

نمیدونه ک حدیث حامله اس

باباش ومیر میرن سراغش شمال اونم متوجه میشه برمیگرده

فیلمای ایرانی که کلا آبکی ان مجبوریم نگاه کنیم

ولی خداییش فصل گذشته اش (جوونیاشون)خیلی خوب درست کرده بودن