2821
2789

این فیلم آخرش چه بد تموم شد بخاطر پانته آ بهرام کل فیلمنامه روعوض کردن وسرو ته شو هم آوردن

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااا 😮😲🤤مگه بار اولتون هست سریال رو تماشا میکنید ؟تکراریه 

من بار اولمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خب اگه عقدن که ناراحتی نداره؟؟؟🙄

خب تو خانواده های ایرانی این مسئله زشته که تو عقد ....

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خونواده ی حدیث خیلی سرد با افسانه حرف میزنن یطوریه اینا ک الان چیزی نمیدونن ایقدددد سردن باهاش

بخاطر اینکه اونروز که دعوتشون کرده بود کرم ریخت و اینا

امشبم باز خیلی تیکه مینداخت هی

شاید باورت نشه ولی دفعه اوله دارم میبینم اونم چون ماهوارمون قطع شده مجبورم🤣

من همین الانشم نمیبینم مامانم میبینه صداش میاد ناخودآگاه تو جریانش قرار گرفتم😂😂افتادم. تو عمل انجام شده🤣

خب همین حامله بودن تو عقد هم واسه خیلیی از خونواده ها مسیله است بنظرمنم صورت قشنگی نداره قبل از عروس ...

منم قبول دارم تو عقد صورت خوشی نداره حامله شدن ولی حالا که شده دیگه اینقد جارو جنجال نداره.من اولش فکر کردم عقد نیستن😐