2789
نه ریزترن،الان دو سالشه،تازگی بردیم دکتر گفتن عکس از شش و روده ها بگیر اگر اونجا غده متورم نداشته با ...

همه بچها دارن من تمام خواهرزاده و برادرزاده هام دست میزنی گردناشون پره مث عدس واسه پسر من چون یکم ب چشم متورم میشن پرسیدم هردکتری ک بردم حتی دوتا انکولوژی هیچکی نگفت عکس از شش و اینا گفتن نیازی نیس تازه گفتن همشون اگر جیزی باشه خدای نکرده بدن توی یک ماه پر میشه و اندازه گردو پرتقال میشن  وگرنه اینا عادی ن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه بچها دارن من تمام خواهرزاده و برادرزاده هام دست میزنی گردناشون پره مث عدس واسه پسر من چون یکم ب ...

مامان منم میگه وقتی ما بدنیا اومدیم هم هممون داشتیم ب۵د از بین رفت

خدایا بچمو حفظ کن...خودت نگه دارش باش...
برای پسرمن کنار گردنش وقتی سرشو میچرخونه پوستش ی دره کش میاد ۴ تایی اندازه عدس یا نخود دیده میشن انق ...

من خودم همینجوری دارم،خیلی رفتم دکتر گفتم چیزی نیس،البته من بیماری تیرویید دارم،میخای ی ازمایش تیرویید بده tsh

خدایا بچمو حفظ کن...خودت نگه دارش باش...
من خودم همینجوری دارم،خیلی رفتم دکتر گفتم چیزی نیس،البته من بیماری تیرویید دارم،میخای ی ازمایش تیروی ...

میگم پس حتما خواهرزاده تونم ب خودتون رفته که اونم داره مادرزادی.،  چون میگی مادرتون میگه همتون از بچگی داشتین

سلام نمیدونم هنوزم سایت میاید یا نه اما منم مشکل شما رو داشتم دقیقا با همین مشخصات یعنی در حالت عادی دیده نمیشه و وقتی گردنش رو مبچرخونه مشخص میشه 

عزیرم چرا انقدر زندگی رو به حودت سخت میگیری ؟ چه طوری میخوای این بچه رو بفرستی مدرسه ؟ خوب وقتی دکتر گفته چیزی نیست یعنی چیزی نیست دیگه ، یه مدت بهش توجه نکن یادت میره !! میخوای خدای نکرده به زور برای بچه یه چیزی دزست کنی ؟؟ الان من با خوندن تاپیک شما آرامش گرفتم که گفتی دکتر گفته چیزی نیست 

پس چرا انقدر خودت رو عذاب میدی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون