2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 77 پست
اونا از نظر خودشون بهترینن همش میگن ماها خوب بودیم که عروسیمون هم خوب بوده

وااااای دقیقا

نکنه تو اون یکی عروسشونی😂😂(خانواده شوهر خاهرمو میگم)

اونام فک میکنم عقل کلن. همه بدن فقط اونا خوبن

وااااای دقیقا نکنه تو اون یکی عروسشونی😂😂(خانواده شوهر خاهرمو میگم) اونام فک میکنم عقل کلن. هم ...

نه بابا من فعلا تک عروس هستم مال کجایی

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😀خوزستان شما کجایی

ما اراک،خواهرت با خانواده شوهرش چیکار کرده 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
@marjan__________       اره ازونموقع ک اون دختره تیچر انگلیسیه زیر پاش نشست از ...

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒

من در حق تو کی کوتاهی کردم تف تو این زندگی 😪

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒 من در حق تو کی کوتاهی کردم ...

من طلاق میخوام فقط طلاق

چمدونامم بستم رفتم خونه بابام قفل درم عوض کردم امشب تو ماشین بخواب😒

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒 من در حق تو کی کوتاهی کردم ...

عمه بتولم فقط چشای منو باز کرد تو این زندگی 

من فقط و فقط تا الان ب خاطر پشمات تحملت میکردم خوشم میومد مرد پشم‌وپیلی باشه ک پشماتم جوجویی درومد😢😢چرا نگفته بودی جوجوداری لعنتی ک من دل نبندم ب پشمت 

غصه ی طلاق هم نخور خودم غیابی گرفتم ازت تمام عکسای دونفرمون ک خواهر نکبتت ب زور خودشو وسطمون جا کرده بودم انداختم تو اتیش سوزوندم گوشی نوکیا یازده دوصفری ام ک با کلی قرض کردن از اصغربقال برام گرفته بودی از حرص کوبوندم ب دیوار شکست :\ خودت خواستی زندگی عشقولانمون ک همه من جمله عمه بتولم تو حسرتش بود تموم شه نمیبخشمت حاجی ب جوجوی پشمات قسم ک نمیبخشمت😭

عمه بتولم فقط چشای منو باز کرد تو این زندگی  من فقط و فقط تا الان ب خاطر پشمات تحملت میکردم خو ...

برو ب تخم... من دیشب تجدید فراش کردم با نهال بلا توام برو بشین ور دل ننت و عمه بتولت ا صب تا شب سبزی پاک کنین و بد ملتو بگین😒😒

هه شوهرمن به بقییه چشمک می زد 

بگو ببینم رویا هامو چند می خری🎠؟نمی ترسی از روزی که ویدایی وجود ندارع💕🌸لطفاًلایک نکنیدد:/ جدیدم نیستم نزدیک سه ساله خاموش می خوندم با کاربری دیگم انقد نکین جدید جدید زرنگا🤫😒عکس پروف دادشمه نگین بچه داری🤔😂✈️
برو ب تخم... من دیشب تجدید فراش کردم با نهال بلا توام برو بشین ور دل ننت و عمه بتولت ا صب تا شب سبزی ...

عه نهال ک ی مدت با من تو رِل بود 

دهنی منه مبارکت باشه😂😂😂

بزار ببینم کی عین من برات رخت میشوره پاهاتو تو تشت شیر و گلاب ماساژ میده برات 😒

عه نهال ک ی مدت با من تو رِل بود  دهنی منه مبارکت باشه😂😂😂 بزار ببینم کی عین من برات ر ...

میدونم زنیکه من لامپ مامپ مغزم روشن شده رفتم تو دسته ی روشن فکرا😎

نهالم دیگ از توو خوشش نیومد مام ک باهم تفاهم داشتیم الانم رفته آفتاب بگیره😒

رخت چرک شستنای منم بذار تو آلبوم افتخاراتت😒😂

نهال تو اونیکی تاپیکه دنبالت میگرده ببیندت میخوردت اینم هشدار 😒

میدونم زنیکه من لامپ مامپ مغزم روشن شده رفتم تو دسته ی روشن فکرا😎 نهالم دیگ از توو خوشش نیومد مام ...

لامپ نیست بیشتر شبیه چلچراغه 😒

زندگی لاکچری با پرایدوخونه ی هفتاد متریمونو دستی‌دستی تقدیم کردم ب اون دختره ی ....😑عیبی نداره این نیز بگذرد تو نباشی دوستات هستن:/

اره دارم زیرآبی میرم فعلا براش😂

آره اره برو با اصغر بقال یا اکبر قصاب🤬🤬🤬🤬

اره ااااره میرم

الان فعلا رفتم رفیق شدم با اکبرقصاب هرچی تو پول نداشتی بدبخت و آسمون‌جُل بودی اون داره برام جبران میکنه چقد احمق بودم دلخوش بودم ب اون نوکیا یازده دوصفرت واسم ایفون یازده خریده تا کورشود هر انکس ک نتواند دید 😐 😐