2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 77 پست
اونا از نظر خودشون بهترینن همش میگن ماها خوب بودیم که عروسیمون هم خوب بوده

وااااای دقیقا

نکنه تو اون یکی عروسشونی😂😂(خانواده شوهر خاهرمو میگم)

اونام فک میکنم عقل کلن. همه بدن فقط اونا خوبن

وااااای دقیقا نکنه تو اون یکی عروسشونی😂😂(خانواده شوهر خاهرمو میگم) اونام فک میکنم عقل کلن. هم ...

نه بابا من فعلا تک عروس هستم مال کجایی

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😀خوزستان شما کجایی

ما اراک،خواهرت با خانواده شوهرش چیکار کرده 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
@marjan__________       اره ازونموقع ک اون دختره تیچر انگلیسیه زیر پاش نشست از ...

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒

من در حق تو کی کوتاهی کردم تف تو این زندگی 😪

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒 من در حق تو کی کوتاهی کردم ...

من طلاق میخوام فقط طلاق

چمدونامم بستم رفتم خونه بابام قفل درم عوض کردم امشب تو ماشین بخواب😒

اخه عقش من اون یارو نونول که با تیک پا فرستادم خونه ننش دیگ چی میخای 😒 من در حق تو کی کوتاهی کردم ...

عمه بتولم فقط چشای منو باز کرد تو این زندگی 

من فقط و فقط تا الان ب خاطر پشمات تحملت میکردم خوشم میومد مرد پشم‌وپیلی باشه ک پشماتم جوجویی درومد😢😢چرا نگفته بودی جوجوداری لعنتی ک من دل نبندم ب پشمت 

غصه ی طلاق هم نخور خودم غیابی گرفتم ازت تمام عکسای دونفرمون ک خواهر نکبتت ب زور خودشو وسطمون جا کرده بودم انداختم تو اتیش سوزوندم گوشی نوکیا یازده دوصفری ام ک با کلی قرض کردن از اصغربقال برام گرفته بودی از حرص کوبوندم ب دیوار شکست :\ خودت خواستی زندگی عشقولانمون ک همه من جمله عمه بتولم تو حسرتش بود تموم شه نمیبخشمت حاجی ب جوجوی پشمات قسم ک نمیبخشمت😭

عمه بتولم فقط چشای منو باز کرد تو این زندگی  من فقط و فقط تا الان ب خاطر پشمات تحملت میکردم خو ...

برو ب تخم... من دیشب تجدید فراش کردم با نهال بلا توام برو بشین ور دل ننت و عمه بتولت ا صب تا شب سبزی پاک کنین و بد ملتو بگین😒😒

هه شوهرمن به بقییه چشمک می زد 

بگو ببینم رویا هامو چند می خری🎠؟نمی ترسی از روزی که ویدایی وجود ندارع💕🌸لطفاًلایک نکنیدد:/ جدیدم نیستم نزدیک سه ساله خاموش می خوندم با کاربری دیگم انقد نکین جدید جدید زرنگا🤫😒عکس پروف دادشمه نگین بچه داری🤔😂✈️
برو ب تخم... من دیشب تجدید فراش کردم با نهال بلا توام برو بشین ور دل ننت و عمه بتولت ا صب تا شب سبزی ...

عه نهال ک ی مدت با من تو رِل بود 

دهنی منه مبارکت باشه😂😂😂

بزار ببینم کی عین من برات رخت میشوره پاهاتو تو تشت شیر و گلاب ماساژ میده برات 😒

عه نهال ک ی مدت با من تو رِل بود  دهنی منه مبارکت باشه😂😂😂 بزار ببینم کی عین من برات ر ...

میدونم زنیکه من لامپ مامپ مغزم روشن شده رفتم تو دسته ی روشن فکرا😎

نهالم دیگ از توو خوشش نیومد مام ک باهم تفاهم داشتیم الانم رفته آفتاب بگیره😒

رخت چرک شستنای منم بذار تو آلبوم افتخاراتت😒😂

نهال تو اونیکی تاپیکه دنبالت میگرده ببیندت میخوردت اینم هشدار 😒

میدونم زنیکه من لامپ مامپ مغزم روشن شده رفتم تو دسته ی روشن فکرا😎 نهالم دیگ از توو خوشش نیومد مام ...

لامپ نیست بیشتر شبیه چلچراغه 😒

زندگی لاکچری با پرایدوخونه ی هفتاد متریمونو دستی‌دستی تقدیم کردم ب اون دختره ی ....😑عیبی نداره این نیز بگذرد تو نباشی دوستات هستن:/

اره دارم زیرآبی میرم فعلا براش😂

آره اره برو با اصغر بقال یا اکبر قصاب🤬🤬🤬🤬

اره ااااره میرم

الان فعلا رفتم رفیق شدم با اکبرقصاب هرچی تو پول نداشتی بدبخت و آسمون‌جُل بودی اون داره برام جبران میکنه چقد احمق بودم دلخوش بودم ب اون نوکیا یازده دوصفرت واسم ایفون یازده خریده تا کورشود هر انکس ک نتواند دید 😐 😐