2777
2789
عنوان

دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
 خب نماز صبحه پس مشکل شما---خب نماز صبح یه ذره گناه کن صبرکن صبرکن تا ۳تا۴ دقیقه به طلوع آفتاب ...

این روش درست نیستااااا آدم از قصد تعلل کنه که تیمم کنه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یعنی غسل نباشه بعد رابطه حموم نمیرید شما؟!! دیگه والا تو اروپا و امریکا هم که مسلمون نیستن بعد رابط ...

ببخشید ادامه حرفتونو متوجه نشدم؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نمیتونم چون بیشتر اخر شب رابطه داریم هم صدای آب خیلی ساختمون میپیچه و همسایه پایینی رو اذیت ...

درکت میکنم. منم بچهام دیگه بزرگن .حتما نمازمونم با همسرم باید بخونیم .مکافاتی داریم.بچها که همش بیدارن.🙊😍

یعنی غسل نباشه بعد رابطه حموم نمیرید شما؟!! دیگه والا تو اروپا و امریکا هم که مسلمون نیستن بعد رابط ...

عزیزم اگرم بگیرم دوش از گردن میگیرم سرمو خیس نمیکنم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بعد از مهمانی شبایی که رابطه داریم 

خب شبایی که رابطه نیست نماز بخون 

شبهایی که رابطه هست حوصله حمام نداری  نماز صبح نخون اصلا یا صبرکن نزدیک طلوع آفتاب تیمم بدل از غسل کن و وضو بگیر ونمازصبحت آخر وقت بخون 

ولی نماز ظهر ومغرب دیگه بهانه ای نداری اونا را سروقت بخون 

نماز صبحت هم خدا کمکت میکنه حوصله پیدا میکنی غسل کنی سریع

خب شبایی که رابطه نیست نماز بخون  شبهایی که رابطه هست حوصله حمام نداری  نماز صبح نخون اصل ...

تیمم زمانی که اب نباشه وارده؛ یا زمانی که وقت نباشه؛ ایشون فقط حوصله ندارن برن اون موقع

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)

میدونی اصلا برای غسل نیازی نیست آب شرشر کن ینی مثل وضو جریان پیدا کنه؟ حتی با یک دستمال و یک پارچ آب هم میشه غسل کرد‌. اینطوری که سرتو با دست خیس می کنی همه جاشو و به پوست سر هم آب میرسونی باقی بدن رو با دستمال خیس می کنی همین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خب اگه خدارو دوس داری به خاطرش تحمل کن منم بعضی وقتا غسل خیییییلی برام‌سنگینه ولی به خاطر نماز &nbs ...

دقیقاً 

اصن بدون غسل یه حس بدی داره آدم

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

تیمم زمانی که اب نباشه وارده؛ یا زمانی که وقت نباشه؛ ایشون فقط حوصله ندارن برن اون موقع

خانوم ایشون گناه میکنن  که سریع نمیرن ولی چون وقت کمه وارد موارد جواز تیمم میشه و نمازش صحیحه

گناهش بخاطر تاخییر ولی ضرری به صحت نماز نمیزنه

بعد از مهمانی شبایی که رابطه داریم  

ببین  خلاصه مطلب این میشه: اولا شما تنبلی را بذار کنار و بعد هر رابطه از لحاظ بهداشتی غسل خوبه سوای بحث شرعیش

دوما اگه خدا واحکامش مهمه پس ۵دقیقه سختی بکش 

سوما اگه واقعا وجدانا وبین خودت وخدای خودت  آب برای سرت ضرر داره؛ تیمم کن ولی باید پزشک بگه 

بعدش شبهایی که مشکل نداری؛ نمازت بخون 

بقیش هم نخوندی نخوندی ب

عد هزارسال که به رحمت خدا رفتی: ان شالله پسر بزرگترت قضا میکنه 😪🥰😂 چون برش واجب میشه