2777
2789
عنوان

دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
اوف خیلی سختمه من یک ماه ماه رمضونو نماز و روزه دارم ولی اگه بدونی چقدررر اذیت میشم فک کن مثلا تا دی ...

عزیزم بعد مهمونی چه نیازی به حموم هست واسه نماز؟!  

مگر اینکه هر روز رابطه داشته باشید که غسل اذیت کنه وگرنه یه غسل حیضه که ماهی یه بار. بعد رابطه هم که ادم حموم میره به هر حال، نره که خیلی چندش اوره

اصلا غسل نباشه  حمام نمیری شما ؟؟ حالا چه درباب مسائل زناشویی و چه بعد قاعدگی؟؟ خب حمام ...

عزیزم حمام رفتن و میتونم روز هم انجلم بدم ولی وقتی غسل گردنم باشه چجوری نماز صبح بخونم چجوری روزه بگیرم مجبورم ک نصف شب برم حمام

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه حموم کردن کاری داره؟ غسل کردن سر و تهش و بزنی ۵ دقیقه هم نمیشه

نماز خوندن هم هر کدوم ۵ دقیقه هم نمیشه

مشکل اینا نیست 

مشکل هوای نفس و تنبلی هست که اتفاقا دین میخواد باهاش مبارزه کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم بعد مهمونی چه نیازی به حموم هست واسه نماز؟!     مگر اینکه هر روز رابطه داشته باشید ...

بعد از مهمانی شبایی که رابطه داریم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
حالا مگه هرشب حموم میری؟ ادم غسل هم که نداره ی روز در میون دوش میگیره دیگه

نماز هم یک شب درمیون بخونم ؟؟؟

عزیزم حمام رفتن و میتونم روز هم انجلم بدم ولی وقتی غسل گردنم باشه چجوری نماز صبح بخونم چجوری روزه بگ ...

نیم ساعت قبل اذان نصف شب نیست 

شبها زودتر اگه می تونی بخواب اونوقت خودبخود بیدار میشی

دعا کن و از خدا بخواه تا بتونی و برات سخت نباشه توسل به امامان هم خیلی موثره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم حمام رفتن و میتونم روز هم انجلم بدم ولی وقتی غسل گردنم باشه چجوری نماز صبح بخونم چجوری روزه بگ ...

خب اینکه طبیعیه منم در مواقع لزوم نصف شب میرم حموم

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
ینی چی از مهمونی میای حتما باید برین حموم؟

مثلا شبایی که تا دیر وقت مهمونی هستیمو میگم که بعدشم رابطه داریم دیگه خیلی دیر میشه

نماز هم یک شب درمیون بخونم ؟؟؟

نه منظورم خیس بودن موهاته.

نمازم که بزاریم کنار بعد رابطه ضربان قلب میره بالا کل سلولها منفعل میشن واسه همین غسل واجب کردن.برای سلامتی کلا خوبه.

به قول امروزیا چاکراهای بدن باز میشه

بعد از مهمانی شبایی که رابطه داریم 

یعنی غسل نباشه بعد رابطه حموم نمیرید شما؟!!

دیگه والا تو اروپا و امریکا هم که مسلمون نیستن بعد رابطه جنسی دوش میگیرن واقعا غیر بهداشتیه، عرق بدن طرف مقابل و باقی قضایا

خب نماز صبحه پس مشکل شما---خب نماز صبح یه ذره گناه کن صبرکن صبرکن تا ۳تا۴ دقیقه به طلوع آفتاب  بعدش تیمم بدل از غسل سریع وضو ونماز صبح بخون 

بابا غسل همس دو دقیقه هم نمیشه  سروگردن اب میگیری بعد راست وچپ سر وتهش ۵دقیقه بشه یانه

روستا که نیستی بگی آب گرم کنم حمام بیرونه سرده و... بهانه نیار آبجی 

اگه واقعا حرف واحکام خدا واست مهمه  پس بهانه نباید بیاری 

بعدش حتی غیرمسلمانان بعد ارتباط سریع میرن حمام خب حمام که صدرصد میری پس همونجا یه دقیقه غسل میکنی

نه منظورم خیس بودن موهاته. نمازم که بزاریم کنار بعد رابطه ضربان قلب میره بالا کل سلولها منفعل میشن ...

من اصلا نمیتونم چون بیشتر اخر شب رابطه داریم هم صدای آب خیلی ساختمون میپیچه و همسایه پایینی رو اذیت میکنه هم با موهای خیس نمیتونم بخوابم