2777
2789
عنوان

آبرومو برد.....😔

2528 بازدید | 162 پست

سلام خانوما من بچه کوچیک دارم تا صبح بیدار بود من صبح خوابم برد قرار بود قیمه درست کنم واسه نهار شوهرمم سرما خورده بود من خواب موندم وقتی پاشدم دیدم ظهره😰 اصن نفهمیدم کی ظهر شد تا حالا چندبار اینجوری شده شوهرمم اعصبانی شد زنگ زد مامانش همه خونه مامانش بودن گفت نهار درست نکرده من مریضم شلغم خریدم درست نکرده خلاصه مامانشم گفت بیا اینجا نهار هست الان رفت اونجا بردارشوهرم زنش خواهرشوهرم شوهر همه هستن میدونم ابرومو میبره اونجا چیکارکنم زنگ زد جوابشو ندم؟اگه از خانوادش بهم پیام دادن یا زنگ زدن جوابشونو بدم یا نه؟ وای ابروم رفت تازه وقتی دید داداششو زنداداشش اونجان بهم گفت میای؟منم گفتم نه چون هروقت اونا اونجا هستن بدون من نمیره دوست داره منم باشم اینقد غر زد رفت نمیدونم الان برم خونه بابام ....مخم هنگ کرده درسته مقصر منم ولی چیکارکنم بخدا خواب موندم

وای چه بیمعرفت 

حتی مادرشوهرتم نگفت که تو هم بری 

وای خدا چه سخته

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه بیجنبه بوده شوهرت خو میگفتی بچه نذاشته بخوابم 😶

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
وای چه بیمعرفت  حتی مادرشوهرتم نگفت که تو هم بری  وای خدا چه سخته

خیلی سخته😔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

میفهمم مردا رواین چیزا حساسن

عوضش واس شب تدارک ببین ک خوشحالش کنی میزخوشگل بچین معذرت خواهی کن

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم