2777
2789
عنوان

ورم دست

2119 بازدید | 13 پست

سلام خانما من هفته 25 بارداری هستم صبح کهبیدار شدم دست راستم ورم کرده بود البته تا ظهر خوابید.نگرانم چرا اینطوری شدم ؟؟کسی تجربه ای داره بچم خوبه حالش 

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
فقط یه دستتون؟من هر دو دستام و پاهام باد میکنه بعدم میخوابه

اره فقط ی دستم بود تاظهرم خوابید

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه دستتون؟من هر دو دستام و پاهام باد میکنه بعدم میخوابه

من فردا میخام برم دکتر بگم.شما به دکتر ت گفتی مشکلی نبوده

اره فقط ی دستم بود تاظهرم خوابید

من پشت پرونده ی پزشکیم نوشته اگه یه طرف از دست یا پاتون ورم کرد حتما به دکترتون بگید سریع،حالا اگه دوباره اینجوری شدین سریع برید پیش دکترتون

من پشت پرونده ی پزشکیم نوشته اگه یه طرف از دست یا پاتون ورم کرد حتما به دکترتون بگید سریع،حالا اگه د ...

ااا پس خطرناکه

همه دست و پاشون باد میکنه تو بارداری ولی یه طرف باید پیگیری بشه

ممنون از راهنماییت

حالا خوابیده شاید رو اون قسمت بدنتون بیشتر خوابیدین بخاطر اونه بد به دلتون راه ندید استرس نگیرید

نمیدونم والا از صبح همش استرس دارم نمیدونم چیکار کنم تا فردا .به همسرمم میگم میگه چیزی نیست البته بخاطر من میگه که نگران نباشم ولی دکترم نمیاد

نمیدونم والا از صبح همش استرس دارم نمیدونم چیکار کنم تا فردا .به همسرمم میگم میگه چیزی نیست البته بخ ...

نه خوابیده دیگه ورمش پس مشکلی نیست حساس نشو احتمالا رو قسمت بدنت بیشتر خوابیدی بخاطر اون بوده خدایی نکرده چیز دیگه ای بود ورمش نمیخوابید اینو مطمئنم

نه خوابیده دیگه ورمش پس مشکلی نیست حساس نشو احتمالا رو قسمت بدنت بیشتر خوابیدی بخاطر اون بوده خدایی ...

فدات بشم بازم ممنون جواب دادی

شاید یه درصد به خاطر لنف ادم باشه. ببینیید زمانی که مایع غدد لنفاوی ازاد نشه و یه جا جمع بشه قسمت هایی از بدن مثل دست و پا متورم میشه. لنف ادم دست هم خیلی رایجه مثلا یکی از دست ها ورم میکنه یکی دیگه نه که با ورزش درمانی هم رفع میشه. توی این پست کامل توضیح دادن علت ورم دست گفته شده