2777
2789
عنوان

بچه شلخته

2255 بازدید | 29 پست

دخترم ۷سالشه وحشتناک شلخته س بخدا دیگه بریدم اننننقدر بهش یاد بدم باز کاره خودشو میکنه میخواد یه گل سر برداره تمام گل سراشو پخش میکنه تو خونه یه لباس میخواد همه رو میریزه در کشو و کمد و نمیبنده همش کتاباشو مداداش ولو شدن تو اتاق کیفای منو در میاره پرت میده اینور اونور از مدرسه میاد لباساشو چپه پرت میده هر کدوم یه طرف از اسباب بازیاش نگم ک دیگه هر تیکه یه طرف وقتی مهمون میخواد بیاد خونم استرس تمیزی اتاق اینو دارم حتی لباسای منم قاطی ریخت و پاشاش میکنه از کابینت ظرفم درمیاره میبره تو اتاقش میریزه چیزی میخوره یه بشقاب زیر دستش نمیگیره تمام خونه رو کثیف میکنه دیگه نمیکشم😔😔😔😣😣😣

وای عزیزم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودت مرتبی یا شلخته؟

چون بچه هارو هرچقدر آموزش بدی تا نبینن یاد نمیگیرن.

من خودم یکوچولو شلخته ام و دخترم مثل خودمه.

هی میخوام خودم و تغییر بدم سخته

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون

کلا برای هیییچ چیزی ارزش قائل نیس کلی با ذوق خرید کردم برا مدرسه ش همه رو یا تیکه تیکه کرده یا گم و گور هرچی براش میخرم فرداش نابود شدس یا گم میکنه دیوار اتاقشو ده بار تمیز کردم الان باز رفتم اتاقش میبینم تمام دیوار پشت درو نقاشی کرده 

دختر من ۳ سالشه.کشوشو مرتب میکنم هر بار که بهم میریزه به خودش میگم مرتبش کنه اگه نکنه خبری از بیرون رفتن نیس خودمم کنارش می ایستم تا تموم کنه. یا برای جمع کردن اسباب بازیاش مسابقه میزاریم که مثلا تا من برم براش خوراکی بیارم اون جمع کنه. دیگه خودش جمع میکنه البته. دیر یادش افتادی عزیزم. ولی هنوزم وقت هست مسابقه بزار. خواسته تو درقالب قصه بگو براش

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
عزیزم خودت مرتبی یا شلخته؟ چون بچه هارو هرچقدر آموزش بدی تا نبینن یاد نمیگیرن. من خودم یکوچولو شلخ ...

خودم خیلی مرتب نیستم ولی شلخته هم نیستم ولی این شورشو درآورده دیگه 

هررروز تمیز میکنم برق می ندازم اتاقشو یکساعت بعد انگار ک بمب منفجر شده

عزیزم خودت مرتبی یا شلخته؟ چون بچه هارو هرچقدر آموزش بدی تا نبینن یاد نمیگیرن. من خودم یکوچولو شلخ ...

شوهرمن بشدت وسواسبه 

من احساس میکنم اون ازبس سخت میگیره  پسرم اینطوری میکنه راستش خودمم ازوسواسای باباش خستم 

فک کن میگ خدایامن بمیرم نبینم خونم اینطوربه 😣😣😣😣😣😣

وخدایی که بشدت کافیست

خاهر بزرگم سه تا پسر داره ی روز رفتیم خونشون ابجیم خونه نبود پسر بزرگه داشت تو حپوم لباسارو میشست لباسشویشون خراب بود پسر وسطی داشت غذا میپخت پسر کوچیکه داشت جارو برقی میکشید...

تعجب نکنید واقعی واقعی پاشدم چاب دم کنم پسر وسطیه گفت خاله بشین سرجات خودم میارم برات ممیدونم راز تمیزی و مرتری این سه تا پسر چیه خاهرمم خیلی باهاشون رفیقه و دوسته 

دختر من ۳ سالشه.کشوشو مرتب میکنم هر بار که بهم میریزه به خودش میگم مرتبش کنه اگه نکنه خبری از بیرون ...

بخدا تمام این کارارو از بچگی باهاش کردم مسابقه و خوراکی و یوقتا جمع میکنه ولی مثلا ۲۰بار من باید جمع کنم تا اون یبار جمع کنه

عزیزم براشون برنامه بنویسید مثلا شنبه ۶صبح تا۷ صبح صبحانه و لباس پوشیدن و مدرسه رفت تا ساعت مثلا۱ بعد یک میاد تا ۲ را بذارید برای نهار و استراحت دوتا ۴ مشق هاشو بنویسه و میان وعده ای چیزی بخوره ۴ونیم تا ۵ونیم بشه جایزه اش ک کارتون ببینه یا بازی بکنه این جایزه در صورتی هست که اتاقش مرتب باشه کارهاشو کرده باشه تا اخر هفته اخر هفته اگر شنبه تا پنجشنبه را خوب بود بگید جایزه اش غذای مورد علاقه ات را میپزم.حالا تنبیه ها اگر اتاق ات توی فلان ساعت مرتب نبود از بازی و تلویزیون خبری نیست اگر اخر هفته دیدید جوابگو نبود روش برای هفته اینده اش وسیله ای ک برای مدرسه اش نیاز داره نخرید پاکن مداد هرچیزی این باعث  میشه کم کم لچه نظم را یاد بگیره 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
خودم خیلی مرتب نیستم ولی شلخته هم نیستم ولی این شورشو درآورده دیگه  هررروز تمیز میکنم برق می ن ...

عزیزم حتما از بچگی خودت براش مرتب کردی و اونم وظیفه ای نمیبینه تمیز کنه.

مجبورش کن تا اسباب بازی که آورده جمع نکرده بعدی و حق نداره دست بزنه.قانون بذار براش .حق نداره بیاره پذیرایی .خودتم به قوانین پایبند باش نه اینکه تا یکم خودش و لوس کرد اجازه بدی.

اگر الان نتونی رفتارش و درست کنی بزرگتر شد اصلا نمیتونی

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون