2777
2789
عنوان

بچه شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 29 پست

باید از اول سختگیری میکردی دختر من دوسالو هفت ماهشه وقتی دارم تمیزکاری میکنم حتما پارچه میدم دستس با ی چندمنظوره میگم بشین در کابینتارو تمیز کن .یا دارم لباس تا میکنم چند تا رو میدم تا یاد بگیره ک لباسو باید تا کرد و گذاشت تو کشو یا بازی میکنه اسباب بازیارو باهم جمع میکنگ اگه ی چی بخواد بخوره حتما ی سفره خودش میدونه کجاست میاره زیرش پهن میکنه ب هیچ عنوان ی چی میخوره داره بلند میشه دستاشو روزمین نمیزاره بالا نکه میداره تا بشورمش و خیلی کارای دیگه سما هم بزار با بازی توخونه و در کارها بهت کمک کنه تا یاد بگیره 

پسر منم 7 سالشه امسال اول ابتداییه همه مدادرنگیا که اول مهر خریدم نابود کرده مجبور شدم دوباره بخرم تاحالا ده تا مداد بیشتر براش خریدم که دیگه نداره دفتر مشقش مثل لحاف مامانبزرگاس اونقدر کثیف و تا خورده، بیست تا چینه رو از بیست نقطه مختلف خونه جمع میکنم روزی صد بار ،دیگه چوب خطو نگم خودتون میدونید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمن بشدت وسواسبه  من احساس میکنم اون ازبس سخت میگیره  پسرم اینطوری میکنه راستش خودمم ا ...

عزیرم وسواسیا دست خودشون نیست.بنظرم یه مدت اهمیت نده .اونطوری که باید تمیز نکن.بهتر میشه همسرت

دوست منم شوهرش وسواسیه.دوستم یه مدت اهمیت نداد و کمتر تمیزکاری کرد.شوهرش غر میزد ولی کم کم از وسواسش کم شد

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
پسر منم 7 سالشه امسال اول ابتداییه همه مدادرنگیا که اول مهر خریدم نابود کرده مجبور شدم دوباره بخرم ت ...

کلاس اولیا اکثرا این مدلین.مخصوصا که مشق نوشتن براشون سختترین کار دنیاست😍😍😍

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
عزیرم وسواسیا دست خودشون نیست.بنظرم یه مدت اهمیت نده .اونطوری که باید تمیز نکن.بهتر میشه همسرت دوست ...

۱۱ساله 

متاسفانه ارثیه همشون دارن 

مادرشوهرم یه ملحفه سفیدداره توکبفشه هرجامیره باخودش میبره قبل اینکه بشینه رومیل یازمین پهن میکنه زیرش میشینه روش

ازهرجاهم ک بیادتوپارکینگ کاملالباسشودرمیاره لخت میده توحموم 

شوهرم خیلی مهربونه ادم خوبیه فقط ایرادش وسواسه مثلاممکنه درطول روز۲ساعت راحع به اینکه چرادستگیره رونزاشتم توکشوکنارگازگذاشتم بحث میکنیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢اینقدحرص میخوره میگم همین الانه ک سکته بکنه همیشه میگ شماهاعمرمنوکم کردین خخخخ 

ولی تمیزکاریش نگم برات همه جابرق میزنه فقط اگ اینقدگیرنمیدادب بچم بهتربود

وخدایی که بشدت کافیست
مرسی از راهکارات عزیزم امتحان میکنم

خواهش عزیزم من خواهرمم این کار را کرده الان بچه اش اول لباس هاشو میذاره سرجاش بعد میاد برای نهار خواهرم ظهر میخوابه اون میشینه خودش مشق هاشو مینویسه و جمع میکنه راستی یک کار جالب دیگه هم که خواهرم انجام داده یک تخته وایت برد براش زده توی اتاقش و هر روز صبح براش روش یک جمله مینویسه مثلا دختر عزیزم از دیدن موفقیت هایت بسیار خوشحالم تو باهوش ترین دختر دنیایی انگیزه و اعتماد ب نفس بچه را بالا میبره متقبلا بچه خواهرم برای مامانش قبل رفتن ب مدرسه ی جمله مینویسه یا وقتی یک کار اشتباه میکنه روی تابلو عذر خواهی میکنه و از مادرش یک فرصت برای جبران میخواد بچها خیلییی انعطاف پذیرن ب شرط اینکه بلد باشیم زبانشون را داد و فریاد و زورگویی و کتک و قهر اشتباه ترین روش برای تربیت بچها

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
خواهش عزیزم من خواهرمم این کار را کرده الان بچه اش اول لباس هاشو میذاره سرجاش بعد میاد برای نهار خوا ...

رفتم اتاقش یه لحظه مغزم سوت کشید بخدا 

عصر برق انداخته بودم اتاقشو الان وضعیتش اینه 

کلی باهاش دعوا کردم گریه کرد رفت تمیز کرد 

رفتم اتاقش یه لحظه مغزم سوت کشید بخدا  عصر برق انداخته بودم اتاقشو الان وضعیتش اینه  ...

ن این روش اشتباهه فریاد کشیدن سر بچه باعث میشه ب مرور بچه ترسش بریزه از صدای بلند شما و دیگه جوابگو نیست بعد متوسل میشید ب کتک وقتی ترسش از کتک ریخت اونوقت میخواهید چکار کنید؟؟ بچه باید از یک رفتار مادر ترس داشته باشه 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...