2777
2789
عنوان

بالاخره مقاومت شکسته شد!!!

612 بازدید | 32 پست

دوستانی که در جریانید و دوستانی که در جریان نیستید

بالاخره موفق شدیم!

یک هفته سکوت بالاخره شکسته شد

امروز اومدم خونه پدرم به شوهرمم چیزی نگفتم زنگشم نزدم

اونم یکی دو ساعت پیش زنگ زد به مامانم گفت به فلانی بگو دیگه نیاد!!!

منم کوتاه نیومدم مادرش زنگ زد تا تونستم گفتم

گفتم به چه حقی دست روم بلند میکنه مگه من زیر سنگ در اومدم که دست بلند میکنه دوس ندارم شوهرم بیرون باشه تا دیر وقت مگه زن گرفته تنها بمونه خلاصه شستمش گذاشتمش کنار

اونم کم دفاع پسرشو نکرد ولی حریف من نشد

آقا مامانم زنگ زد با شوهرم صحبت کنه گفت دارم تو راه میام

خلاصه اومد سلام کرد هیچ حرفی هم نزد با خوشحالی داره تعریف می کنه! منم چای و میوه براش آوردم ولی خیلی تحویلشم نمیگیرم

ولی همش کارم خندیدنه😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی تعریف میکنه  حالا 🥴

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
تعریفای خوب خوب

اهان  از تو  تعریف میکنه  یعنی 🤭🤭🤭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اهان  از تو  تعریف میکنه  یعنی 🤭🤭🤭

نه درمورد کارایی که کرده جاهایی که رفته

ساغر وقتی زنگ زده بود به مامانم میگفت چرا فلانی بهم زنگ نزده!!! یه غذایی به من نداده بخورم!!! یعنی قشنگ داشت میترکید

نه دیشبم من بهش گفته بودم این زندگی ارزش نداره اینجوری پیش بره!!!

نه درمورد کارایی که کرده جاهایی که رفته ساغر وقتی زنگ زده بود به مامانم میگفت چرا فلانی بهم زنگ نزد ...

اره  این فک کرده تو قهر رفتی باز  ..  

نه درمورد کارایی که کرده جاهایی که رفته ساغر وقتی زنگ زده بود به مامانم میگفت چرا فلانی بهم زنگ نزد ...

غذا رو که میتونه بره پایین بخوره  اینا همش بهونه  است  دلش تنگ  واسه تو والسلام  👋👋👋خوشحالم   خیلی  ..طناز عصبانیش نکن  دیگه  که کتک بزنه حرمتا شکسته شه  ..  

اول از هر چیزی   ببرش ازمایش اعتیاد  معتاد بعتاد نباشه فقط  ...   باباشم  شک کرده  واسه همین میگم .. 

ولی طناز اون قرص واسه اعتیاد فقط نیست واسه  زودانزالی  میخورنااا

اگه گفت  واسه همون میخوره   بهش بگو  بریم دکتر اون  داروهای دبگه  میده  خرنوبم  خیلی خوبه واسه زود انزالی   من شوهرم خوب شد باهاش ولی  دیگه نخورد گرونه