2777
2789
عنوان

بالاخره مقاومت شکسته شد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 32 پست

عزیزم امشب را خوش بگذرونید.ولی اگه بتونی راضیش کنی پیش مشاور بری عالیه.واینک ی توافقای انجام بدی ک ن تو بسوزی ن اون.برای کتک زدنش اگه پدر و مادرت میدونن ک اتمام حجت کنن وگرنه خودت بگو کتک زدن خط قرمزه منه و شما هم وقتی میبینی عصبی والانه ک کتک بزنه و اعصابش دست خودش نیس حتی اگه حق باهات کوتاه بیا ببین چجور آب رو آتیشه.بدونه فکر کردن ب روزگار کنارش خوش بگذرون و سر ب سرش بزار  کاری کن کنارت بهش خوش بگذره میدونی چیمیگم.فقط سعی کن شاد و سرزنده و شیطون باشی والبته بهش ی خرده آزادی هم بده اصلن ب هیچ وجه خیلی و ی دفه محدودش نکن.

اگه گفت  واسه همون میخوره   بهش بگو  بریم دکتر اون  داروهای دبگه  میده ...

عزیزم ممنونم

اینقد آروم شده که نگو

این طفلک دلش آغوش منو میخواست!

در مورد اعتیادش هم هیشکی بهتر از پدرش نیست!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنونم اینقد آروم شده که نگو این طفلک دلش آغوش منو میخواست! در مورد اعتیادش هم هیشکی بهتر ا ...

ای جانمممم  خدا روشکر  مردا  همه همینن  دیگه گلی جون ..من وقتایی که میرم  شهرستان  برمیگردم  اینقدر عزیزممممم   واسش  تا چند روز .انگار اولین  روز عروسیمه اونشب ار بس بچم خوشحااله  🤭🤭🤭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم ممنونم اینقد آروم شده که نگو این طفلک دلش آغوش منو میخواست! در مورد اعتیادش هم هیشکی بهتر ا ...

تو هم بدجور حرصش دادیا این چند روز  شیطون  بلا  😎😎😎

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم امشب را خوش بگذرونید.ولی اگه بتونی راضیش کنی پیش مشاور بری عالیه.واینک ی توافقای انجام بدی ک ن ...

گلم امشب سرشو گذاشتم روی سینه ام تا راحت خوابید

خودم خوب میدونم سر و صداهای امشبش واسه همین بود

تو هم بدجور حرصش دادیا این چند روز  شیطون  بلا  😎😎😎

آره

بیچاره

پدرشو درآوردم

به نظرم دیگه جرات نمیکنه دست بهم بزنه😅😅😅

خوبش کردم

ولی اگه بدونی چقد پیش مادرش منو خراب کرده بود!!! میگفت فلانی بدش میاد من میام پیشتون فلانی بدش میاد من براتون یه کاری انجام میدم!

منم گفتم واسه خودش شکر خورده تا جرم اصلیشو بپوشونه!

من با شب دیر اومدنای شوهرم مشکل دارم دلم هزار راه میره مگه زن گرفته تنهاش بذاره مگه زن گرفته همش این ور و اون ور باشه!!! دختر مردم زیر سنگ و بته درنیومده که پسر شما چپ و راست دست روش بلند کنه! شما خودت دوس داری دخترتو شوهرش بزنه؟؟؟ دفعات قبل همچین غلطی کرد سکوت کردم بخشیدم کوتاه اومدم ولی این دفعه کوتاه نمیام حتی اگر این زندگی تموم بشه!

خلاصه سرویسش کردم اساسی!

حالا همینا اگه فردا زندگی من خراب بشه میگن فلانی عرضه نداشت جلوی شوهرشو بگیره تا خراب نشه!

آره بیچاره پدرشو درآوردم به نظرم دیگه جرات نمیکنه دست بهم بزنه😅😅😅 خوبش کردم ولی اگه بدونی چق ...

اشکال نداره  اتفاقا تو با اونا رابطه خوبی داری  ..بعدم  عروسا همه همینن  دیگه  پس زیاد ناراحت رابطتت با اونا نباش  .. ولی یه مدت با اونا خوب تر باش  تا بتونی شوهرتو سر به راه کنی 

درود خواهر عزیز.. عمده دلیلی که بنده عضو این سایت شدم خواندن صفحه ی شما و لزوم بر اینکه براتون بنویسم بود. من تمام پست های شما رو خوندم و چند مورد هست که باید خدمتتون عرض کنم. در تمام پست ها شما حرف از یاس و ناامیدی زدید که این خود باعث افسردگی و بی توجهی به زندگی میشود. دوما با نخواندن نماز یا هر از گاه خواندن آن از خدا کمی دور شدید که باید بدانید تنها راه نجات ما رسیدن به خداست. البته همه ی ما آزمایش هایی در این دنیا پس میدیم که لاجرم مجبور به تحمل اون هستیم. فقط و فقط توجه کنید تا وقتی شرایطتون بهتر نشده اقدام به بچه دار شدن نکنید و در دادگاه خانواده من فرزندان زیادی رو دیدم که با چشم اشکبار دنبال پدر یا مادر بودند. با خدا باشید تا هیچ یی نتونه شما رو از زندگی نا امید کنه. بدونیم که این دنیا دو روز هست و ما یک زندگی ابدی در دنیای دیگه خواهیم داشت. دیدیدآهنگران مدام بر آهن گداخته پتک میزنند تا شکلش بدند مشکلات برای ما هم همینه. میدونم گفتنش سخته اما صبر و تحمل رمز پیروزی هست. دوستانی شما رو به جدایی تشویق میکنند کار درستی انجام نمیدند. درسته شوهر شما کارش بسیار بسیار غلط هست اما جدایی و طلاق و مشکلات بعدش هم سخته. مخصوصا شما که مشکلی مثل اعتیاد برادر دارید و خانواده به حد کافی درگیر اون هستند. ان شاه به زودی در این صفحه خبرهای خوب بشنویم. درود بر شما

اینجانب مرد میباشم... از زندگانیم گله دارد جوانیم/شرمنده جوانی از این زندگانیم/دارم هوای صحبت یاران رفته را/یاری کن ای اجل که به یاران رسانیم.... به سوالات در باب مشکلات حقوقی، انتخاب رشته و تحصیلات دانشگاهی در حد فهم و توان پاسخگو خواهم بود.
درود خواهر عزیز.. عمده دلیلی که بنده عضو این سایت شدم خواندن صفحه ی شما و لزوم بر اینکه براتون بنویس ...

سلام

خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون

بله ناامیدی از حربه های شیطانه

خداروشکر که توی این مدت خیلی امیدوارانه تلاش کردم

البته گاهی خسته میشم اما ناامید نه

فقط برای ارتباط با خدا ممکنه راهی به من پیشنهاد بدین که مثل سابق بتونم ارتباط بگیرم؟

سلام خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون بله ناامیدی از حربه های شیطانه خداروشکر که توی این مدت خی ...

الحمدالله.. باور کنید هیچکس نیست که دردی نداشته باشه. یکی از همسر میکشه و دیگری از بچه و دیگری از بی پولی و .... در همین سایت احوال برخی از خواهران رو خوندم که مثلا خونه ندارند و لنگ اجاره منزل هستند.الحمدالله شما اجاره نشین نیستید و این یک حسنه. در مورد راه رسیدن به خدا هم برای هرکسی متفاوته اما بهترین راه که انسان رو در برابر مشکلات صبور میکنه اینه که به یاد داشته باشه که زندگی به مویی بند هست... در ثانیه ای انسانی که سالها تلاش کرده برای پول ،هرچه کشته میگذاره برای ورثه و میره و هیچی با خودش نمیبره جز اعمالش... تو اون دنیا نه پول نه ماشین نه طلا نه شوهر نه پدر و مادر هیچکدام به داد انسان نمیرسه جز عمل صالح... من که بار گناهم از شما سنگینتره و نمیتونه پیشنهادی به شما بدم اما قول بهتون میدم اگر نمازهاتون رواول وقت بخونید نتیجه ش رو تو زندگی میبینید. نماز اول وقت کلید رسیدن به خوشبختی هست. البته خوشبختی باطنی و آرمش روحی مدنظر ما هست. یکی هم زیاد یاد مرگ و فانی بودن این دنیا... نه که کلیه کارهامون رو ول کنیم که ما میمیریم و ... نه ،هم این دنیا رو داشته باشیم و هم به فکر اخرتمون باشیم. 

اینجانب مرد میباشم... از زندگانیم گله دارد جوانیم/شرمنده جوانی از این زندگانیم/دارم هوای صحبت یاران رفته را/یاری کن ای اجل که به یاران رسانیم.... به سوالات در باب مشکلات حقوقی، انتخاب رشته و تحصیلات دانشگاهی در حد فهم و توان پاسخگو خواهم بود.
اشکال نداره  اتفاقا تو با اونا رابطه خوبی داری  ..بعدم  عروسا همه همینن  دیگه &n ...

من همیشه با اونا خوبم و احترام زیادی براشون قائلم ولی نمیدونم چرا سعی می کنن منو آدم بده ی داستان جلوه بدن!

من اوایل خیلی سعی می کردم بهشون  بفهمونم دارن درموردم اشتباه می کنن ولی الان نه دیگه حرفمو میزنم ولی تلاش نمی کنم ثابت کنم من خوبم

من مسئول افکار و برداشتهای دیگران نیستم

الحمدالله.. باور کنید هیچکس نیست که دردی نداشته باشه. یکی از همسر میکشه و دیگری از بچه و دیگری از بی ...

بله خیلی عالیه ممنونم

من قبلا زیاد دعا میخوندم

اصلا یه رابطه ی عجیبی با خدا داشتم ولی این چند سال عروسی کردم اینقد مسائل مختلف برام پیش اومد که کلا از خودم و خدای خودم دور شدم!

مثلا مادرشوهر من اصرار داره که تو دوس نداری شوهرت بیاد پیش ما در حالی که اصل نگرانی من جای دیگه ست!

قبلا زیاد تلاش می کردم افکارشونو تغییر بدم ولی الان فقط میگم خدا از نیت قلبی من اطلاع داره پس برام مهم نیست دیگران چه فکری می کنن

من همیشه با اونا خوبم و احترام زیادی براشون قائلم ولی نمیدونم چرا سعی می کنن منو آدم بده ی داستان جل ...

همه همینن  گلم  همههههههههه  بی خیال 

بله خیلی عالیه ممنونم من قبلا زیاد دعا میخوندم اصلا یه رابطه ی عجیبی با خدا داشتم ولی این چند سال ...

نیتمون فقط رضایت خدا باشه کافیه.. این آیه ببینید چقدر زیباست معنیش رو کامل بخونید ببینید چقدر نغز و دلنشینه...

الیس الله بکاف عبده....