2777
2789
عنوان

کیا در مورد تشنج کودکان اطلاع دارن

267 بازدید | 16 پست

پسرم بخاطر تب حدود دو هفته پیش تشنج کرد دو شب بیمارستان بستری بود الان همه چیزش طبیعی خوبه فقط شبا تو خواب ی حالت پرش دست پا ی ثانیه بعضی موقع ها پیدا می‌کنه شوهرم میگه می‌ترسه تو خواب من میگم تشنج یا رعشه نباشه 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغز واعصاب کودکان بردیش؟یه نوار مغز بگیر خیالت راحت شه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
مغز واعصاب کودکان بردیش؟یه نوار مغز بگیر خیالت راحت شه

نه نبردم دیگه دکتر هم بیمارستان برا همه نوار مغز می‌نوشت برا پسرم ننوشته فقط دارو داده موقع تب دیازپام و شیاف

پارسال دختر خواهرشوهرم که ۸ سالش بود به خاطر تب تشنج کرد

ولی خداروشکر مشکلی نداره الان

منم شنیدم که تشنج اگه بخاطر تب باشه خطر کمتری داره

اگه دلایل دیگه داشته باشه احتمال آسیب مغزی هست

نوار مغز نگرفتین از بچه؟

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍

ببرین پیش یه دکتر خوب تا چن سال باید تحت نظر دکتر باشه،ازش نوار مغز و اینا میگیرن ک خدایی نکرده تو آینده درگیرش نباشه تا اینک به طور کامل حالش خوب میشه یعنی دیگ خدایی نکرده این چنین نمیشه

تشنج لرزش هستش نه پرش و چند ثانیه طول میکشه  تا زیر ۶ سالگی خیلی مواظب باش ک دیگه تبش بالا نره ...

ی ثانیه اونم موقع خواب فک میکنم اولش لرزش داره بدنش بعد یهو دست پا تا متوجه میشم تموم میشه

یه دکتر ونوار مغز خیالتو راحت میکنه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
پارسال دختر خواهرشوهرم که ۸ سالش بود به خاطر تب تشنج کرد ولی خداروشکر مشکلی نداره الان منم شنیدم ک ...

نه نگرفتیم انقد از دکتر هم ترسیده این چند وقت ک دلمون میسوزه دکتر ببریم دو سالشه

نه نبردم دیگه دکتر هم بیمارستان برا همه نوار مغز می‌نوشت برا پسرم ننوشته فقط دارو داده موقع تب دیازپ ...

حتما ببرش مطب یه دکتر خوب،نوار از سرش بگیر،مواظبش خیلی باش تا تشنج نکنه دوباره،.

ی ثانیه اونم موقع خواب فک میکنم اولش لرزش داره بدنش بعد یهو دست پا تا متوجه میشم تموم میشه

حالا ببرش متخصص عزیزم انشاالله ک چیزی نیست

پسر خواهرم دو سه بار تو بچگی تشنج کرد بخاطر تب الان خداروشکر مشکلی نداره

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی