2777
2789
😐این بلنده؟تازه کوتاهش کرده بودم انقدر زشت شده الان گرفتمش یه شکلی شده دستم 😂😂😂

شوهر داری

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا فک کن من والیبالم میرم 😖😖ولی برعکس ناخونای دستم زود میشکنه نگاه این امروز شکست☹

والیبال بااین ناخون من اول دبیرستان والیبال میرفتم کبوده کبودبودم چه  برسه به ناخون 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
[QUOTE=113602214]ای بابا قبلا هم جرئت حقیقت بازی کردیم تو هی میگفتی عکس بزارم😂😂😂هی میگفتی بگین عک ...

منظوری نداشتم 😐😐

میخواستم بگم یعنی قبلا هم جرئت حقیقت بازی کردیم با هم عزیزم

👩❤️👨

😕آقاگناه دارم

باید دل شکسته مارو جبران کنی گناه دالیممم😢

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
😐این بلنده؟تازه کوتاهش کرده بودم انقدر زشت شده الان گرفتمش یه شکلی شده دستم 😂😂😂

مال من یکیش شکست همشو کوتاه میکنم یه همچین موجودیم من 😂😂😂😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
مال من یکیش شکست همشو کوتاه میکنم یه همچین موجودیم من 😂😂😂😂

دقیقا👍

والیبال بااین ناخون من اول دبیرستان والیبال میرفتم کبوده کبودبودم چه  برسه به ناخون

ناخون دستمم تو والیبال چند بار شکست 

یه بارم ناخن پام سیاه شد افتاد دوباره در اومد😑وای مردم و زنده شدم اما ب نظر من زیبایی پای زن ب ناخونشه شوهرمم  دوس داره بلند میکنم

👩❤️👨

چجوری جبران کنم

عکستو بده🤣😊🙇‍♀️

مرسی عزیزدلم 😘😘😘بهترین اتفاق زندگیت 

بهترین اتفاق زندگیم، مامانم مریض شده بود، ک خداروشکر خیلی زود خوب شد❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین